Παναθηναϊκός: Θέλει ανάλογη συνέχεια στα playoffs

Παναθηναϊκός: Θέλει ανάλογη συνέχεια στα playoffs

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στα playoffs και πλέον στρέφει την προσοχή του στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Άρη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ ανέβασε τους πράσινους στην 3η θέση της βαθμολογίας, η οποία του εξασφαλίζει την έξοδο στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει αήττητη την πορεία της στα πλέι οφ και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της και κόντρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή, καθώς ο δρόμος είναι μακρύς και τίποτα ουσιαστικά δεν έχει κριθεί ακόμα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να παρουσιάσει και στο επόμενο παιχνίδι ανάλογο πρόσωπο και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα το φέρει ακόμα πιο κοντά στο πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στα αγωνιστικά, απών σίγουρα από το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς η μαγνητική του οποίου έδειξε θλάση πρώτου βαθμού. Ο Σέρβος θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ειδικό πρόγραμμα και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εντός της εβδομάδας αναμένεται να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ, ενώ πρόκειται να καταλήξει και στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Γκατσίνοβιτς στην μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ