Τα μεταγραφικά σενάρια και το αρνητικό σερί των 7 αγώνων του ΠΑΟΚ

Τα μεταγραφικά σενάρια και το αρνητικό σερί των 7 αγώνων του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του πλέον στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Λουτσέσκου να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ενώ παράλληλα τρέχουν και τα μεταγραφικά για τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (4/5, 19:00) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής παιχνίδι των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague, με τον Δικέφαλο του βορρά να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπάρχει περίπτωση να μην έχει στην διάθεση του, τους Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Ζαμπά και Αουγκούστο που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η εικόνα των «ασπρόμαυρων» το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα δεν είναι καλή, με την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια να κάνει την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς μετρούν επτά σερί ματς χωρίς νίκη, ενώ αν δεν κερδίσουν τους Πειραιώτες θα ισοφαρίσουν το αρνητικό σερί των οκτώ παιχνιδιών από τη σεζόν 2015-2016.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει παράλληλα να τρέχει και τα μεταγραφικά, καθώς ο Ζοζέ Μπότο θέλει να φέρει στην ομάδα παίκτες μέχρι 26 χρονών που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και θα της προσφέρουν την απαραίτητη ανανέωση. Επιπλέον ο Κρέσπο βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του και μαζί με τους Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια θα προσφέρουν την εμπειρία και την ασφάλεια που χρειάζεται.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σενάρια, ο Τζουάν Σάστρε φέρεται να είναι μια ανάσα από να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Νάσμπεργκ βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Ελλάδα. Τέλος οι Σέρβοι εξακολουθούν να γράφουν πως ο δικέφαλος του βορρά είναι κοντά στην απόκτηση του ου 29χρονου τερματοφύλακα, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ