Ο Πουλίδο για to10 και τον… έρωτά του με τον Αλμέιδα (pic)

Ο Πουλίδο για to10 και τον… έρωτά του με τον Αλμέιδα (pic)

Ο Μεξικανός επιθετικός έκανε repost στα social media το θέμα του «10» για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αλαν Πουλίδο ήταν το… πουλέν του Ματίας Αλμέιδα, όταν ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ ήταν προπονητής στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα, με τους δύο άνδρες να κατακτούν μαζί ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ και το CONCACAF Champions League.

Το «10» σε χθεσινό του άρθρο αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι δύο άνδρες και τον «έρωτα» του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού με τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον το δύσκολο έργο να… αναστήσει την ΑΕΚ.

Ένα θέμα μάλιστα που έκανε ο ίδιος ο Μεξικανός επιθετικός repost στα social media, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την εκτίμηση του και τον απεριόριστο σεβασμό που τρέφει για τον νέο προπονητή της Ενωσης. Υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα άλλωστε ο Αλαν Πουλίδο πραγματοποίησε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

«Ξέρει ότι τον αγαπώ πολύ ως άνθρωπο και ως παίκτη. Αλλά τώρα είναι σε άλλη ομάδα και θα θέλει να κερδίσει, θα θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρω για τον παίκτη που αντιμετωπίζουμε, είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε», είχε δηλώσει ο Αλμέιδα για τον Πουλίδο.

Λέτε η ανάρτηση του Μεξικανού επιθετικού να σημαίνει κάτι και… μεταγραφικά; Κανείς δεν ξέρει. Αν και ο Ματίας Αλμέιδα αρέσκεται στις επιλογές πρώην ποδοσφαιριστών του.  Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κάνσας Σίτι μέχρι τον Δεκέμβρη του 2023…

Δείτε την ανάρτηση του Πουλίδο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ