Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

Η πρώτη κίνηση της ΑΕΚ στην εποχή Αλμέιδα…

Τσούμπερ… 2025! Μετά από εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, η ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει χρήση της οψιόν που είχε στη συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να αγοράσει τον Στίβεν Τσούμπερ.

Οι Κιτρινόμαυροι θα δώσουν τα 1.6 εκατ. ευρώ που προβλέπει η οψιόν που υπάρχει στη συμφωνία με τη γερμανική ομάδα και θα κάνουν δικό τους τον Ελβετό μεσοεπιθετικό. Το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Ενωση είχε αποκτήσει τον Στίβεν Τσούμπερ ως δανεικό από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Ελβετός είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους, το οποίο θα ενεργοποιούνταν, εάν η ΑΕΚ έκανε χρήση της οψιόν.

Μετά από εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, η διοίκηση της ΑΕΚ προχωράει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Στίβεν Τσούμπερ και τον «δένει» μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Η Ενωση το βράδυ της Τρίτης ενημέρωσε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ότι θα κάνει χρήση της οψιόν, με την ΑΕΚ να κάνει δικό της τον 30χρόνο άσο. Μια απόφαση που πάρθηκε μετά τις συζητήσεις που είχαν οι άνθρωποι της Ενωσης με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος παρακολούθησε τον Ελβετό και ζήτησε από τη διοίκηση την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Αργεντινός έχει εξαιρετική άποψη για τον Στίβεν Τσούμπερ και θεωρεί ότι ο Ελβετός μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για επιστρέφει της Ενωσης στον δρόμο των επιτυχιών.

Ενας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο 30χρονος ξεκίνησε εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε αισθητά και προκάλεσε οι μέτριες εμφανίσεις του προκάλεσαν έντονο προβληματισμό. Παρόλα αυτά, η διοίκηση της ΑΕΚ, μετά την εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, αποφάσισε να κάνει χρήση της οψιόν και να τον κρατήσει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Στίβεν Τσούμπερ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει συνολικά 35 συμμετοχές με τα χρώματα της ΑΕΚ, έχοντας 7 γκολ και 4 ασίστ σε 2.596 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ