Τέλος ο Γκαρθία από τον Ολυμπιακό!

Τέλος ο Γκαρθία από τον Ολυμπιακό!

Ο Όσκαρ Γκαρθία αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με Χρήστο Κόντη στον πάγκο οι ερυθρόλευκοι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Όσκαρ Γκαρθία αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι έλυσαν πριν από λίγο την συνεργασία τους με τον Ισπανό τεχνικό. Χρέη προπονητή της ομάδας του λιμανιού για τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια θα αναλάβει ο Χρήστος Κόντης με βοηθό του τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Πρώτος στόχος για το καλοκαίρι είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Μάρτινς και αναμένονται άμεσα εξελίξεις με τον Πορτογάλο προπονητή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον Ισπανό τεχνικό, Όσκαρ Γκαρθία, για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόντης. Βοηθός προπονητή ο Αριέλ Ιμπαγάσα, γυμναστής ο Χρήστος Μουρίκης και προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Παναγιώτης Αγριογιάννης».

Η δήλωση του Όσκαρ Γκαρθία:

«Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ