Υπό το βλέμμα του Πογέτ η προπόνηση του Ατρομήτου

Υπό το βλέμμα του Πογέτ η προπόνηση του Ατρομήτου

Ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε το παρών στην προπόνηση του Ατρόμητου, συζήτησε με τον Κρις Κόλμαν και είδε παίκτες που μπορεί να τον απασχολήσουν στις επόμενες κλήσεις.

Μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γκουστάβο Πογέτ επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας του Κρις Κόλμαν.

Ο Ουρουγουανός Ομοσπονδιακός τεχνικός κουβέντιασε με τον Κρις Κόλμαν και είχε και την ευκαιρία να δει από κοντά παίκτες που τον ενδιαφέρουν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Με εκλεκτές παρουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Μαζαράκη, καθώς παρών στο αθλητικό μας κέντρο ήταν ο Γκουστάβο Πογέτ, μαζί με τον άμεσο βοηθό του, Ζεράρ Νους.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου, μένοντας εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που συνάντησε στο Περιστέρι ενώ συνομίλησε τόσο με τον προπονητή της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, αλλά και με τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Team Manager, Εντουάρντο Μπρίτο.

Στη συνέχεια ο Γκουστάβο Πογέτ παρακολούθησε όλη τη διάρκεια της προπόνησης και χαιρέτησε όλους τους παίκτες του Ατρόμητου, όπως φυσικά και με τον Ευθύμη Κουλούρη που αποτελεί στέλεχος της «γαλανόλευκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ