Τι γίνεται με τον Βράνιες στην ΑΕΚ

Τι γίνεται με τον Βράνιες στην ΑΕΚ

Ο αποκλεισμός του Όγκνιεν Βράνιες από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το νέο πρόβλημα τραυματισμού και το μέλλον του Βόσνιου στην ΑΕΚ.

Σε όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα δεν θα έπρεπε να προκάλεσε εντύπωση ο αποκλεισμός του Όγκνιεν Βράνιες από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος στόπερ, όπως και ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι της Τούμπας, παίρνοντας προφανώς το μήνυμα από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης είχε ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες μέρες πως μέχρι το φινάλε της σεζόν θα υπολογίζει μόνο σε όσους είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ομάδα και σωστοί στη συμπεριφορά τους γενικότερα. Ο αποκλεισμός του Βράνιες… μίλησε από μόνος του, ωστόσο αν και πολλοί θεώρησαν πως αυτό ήταν και το οριστικό τέλος του έμπειρου αμυντικού για τη φετινή τουλάχιστον σεζόν, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να ισχύει.

Ο Οφρυδόπουλος έκανε σκέψεις επαναφοράς του Βράνιες για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας δει προφανώς κάποια αλλαγή τις τελευταίες μέρες, ωστόσο τα πλάνα του πιθανότατα θα ανατραπούν καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης (5/5) προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού. Ο Βράνιες δεν γυμνάστηκε κανονικά και ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική, προσθέτοντας το όνομά του στο ιατρικό δελτίο δίπλα από εκείνα των Ντάρκο Γέβτιτς και Σέρχιο Αραούχο οι οποίοι επίσης έκαναν θεραπεία.

Εκτός από το ντέρμπι με τους «πράσινους» θα είναι και ο Αντρέ Σιμόες, με τα προβλήματα να είναι και πάλι πολλά για τον Οφρυδόπουλο καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει, ως βασικό τουλάχιστον, ούτε στον Καρίμ Ανσαριφάρντ που δεν έχει ξεπεράσει το θέμα με τα μάτια του.

Όσον αφορά στον Βράνιες πάντως, ο οποίος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον του και όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν. Και σαφώς θα έχει λόγο ο Ματίας Αλμέιδα που ήδη έχει διαμορφώσει άποψη για το ρόστερ της Ένωσης και τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ