Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Σάσα

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Σάσα

Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, εξακολουθεί, όμως, να είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο (8/5) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Λούκας Σάσα που ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, όμως, η συμμετοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι (8/5) με τον Ολυμπιακό παραμένει αμφίβολη. Πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Κριστιάν Γκάνεα, που συνέχισε τη θεραπεία του για το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με τον Λούκας Σάσα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Κριστιάν Γκάνεα να κάνει θεραπεία, ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα των Playoffs (7η Αγωνιστική) με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (08/05, 21:00).

Στην αναμέτρηση με την πειραϊκή ομάδα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αμπουμπακάρ Καμαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ