Οι αντιδράσεις του Αλμέιδα στην Τούμπα και η… κουβέντα με Τσούμπερ

Οι αντιδράσεις του Αλμέιδα στην Τούμπα και η… κουβέντα με Τσούμπερ

Ο Ματίας Αλμέιδα έζησε... έντονα το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ποιος ο (καθοριστικός) ρόλος του στην παραμονή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Στον… αστερισμό του Ματίας Αλμέιδα κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Ο Αργεντινός τεχνικός θα καθοδηγήσει την Ένωση στη νέα εποχή της «Αγιά Σοφιάς» και μέρα με τη μέρα, η παρουσία του στην κιτρινόμαυρη καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Ο πρώην κόουτς της Τσίβας και της Σαν Χοσέ δεν… κρατιέται, έχοντας ήδη σηκώσει μανίκια για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από το βράδυ του Σαββάτου, ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στη χώρα μας, ενώ την Κυριακή έδωσε το παρών στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ήδη επισκεφθεί το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ θα παρακολουθήσει από κοντά και τον «τελικό» Ευρώπης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντινός προπονητής έζησε πολύ έντονα το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα. Οι αντιδράσεις του στο μπουθ της Τούμπας ήταν ένα μικρό… δείγμα του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Παθιασμένος ως ποδοσφαιριστής, παθιασμένος και ως τεχνικός, ο 48χρονος δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω. Σε αρκετές περιπτώσεις βγήκε από τα ρούχα του, ενώ υπέπεσαν στην αντίληψή του και διάφορες καταστάσεις από τη μεριά του ασπρόμαυρου πάγκου που του φάνηκαν περίεργες.

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Αλμέιδα | to10.gr

Εβαλε το… χεράκι του με Τσούμπερ

Ως γνωστόν, ΑΕΚ και Στίβεν Τσούμπερ θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και τα επόμενα χρόνια. Η Ένωση ενημέρωσε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Ελβετού μεσοεπιθετικού και θα καταβάλλει στη γερμανική ομάδα το ποσό του 1.6 εκατ. ευρώ.

Οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν στο ρόστερ τους τον Τσούμπερ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025, μια απόφαση που φέρει την… υπογραφή του Ματίας Αλμέιδα.

Εκτός από την εισήγηση για παραμονή προς την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», ο Αλμέιδα είχε επικοινωνία και με τον Στίβεν Τσούμπερ. Οι δυο άνδρες τα είπαν, με τον Αργεντινό προπονητή να εξηγεί στο 30χρονο άσο τον ρόλο που θα έχει στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Σημαντική μονάδα για την Ενωση ο Ελβετός, μετράει 7 γκολ και 4 ασίστ σε 35 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η ατάκα του Αλμέιδα στους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον Τσούμπερ | to10.gr

Η εφετινή σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και ο Ματίας Αλμέιδα αρχίζει να αναλαμβάνει δράση. Οι αντιδράσεις του στην Τούμπα και ο καταλυτικός ρόλος στην παραμονή του Τσούμπερ, δείχνουν πως μπαίνει στο κλίμα της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ