ΑΕΚ: Θέμα στη Γερμανία η ενεργοποίηση της οψιόν του Τσούμπερ

ΑΕΚ: Θέμα στη Γερμανία η ενεργοποίηση της οψιόν του Τσούμπερ

Ο Στίβεν Τσούμπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με τους Γερμανούς να ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Ο Στίβεν Τσούμπερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς η ΑΕΚ ενημέρωσε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Ελβετού μεσοεπιθετικού.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα καταβάλλουν στη γερμανική ομάδα το ποσό του 1.6 εκατ. ευρώ, διατηρώντας στο ρόστερ τους τον Τσούμπερ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Η απόφαση της Ένωσης σήκωσε μπόλικη… σκόνη και στη Γερμανία, με το Kicker να ασχολείται με τις εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην άσου της Άιντραχτ.

«Η δώδεκα φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ, ενημέρωσε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ότι θα ασκήσει την οψιόν αγοράς και θα αγοράσει τον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι δανεικός», αναφέρει μεταξύ άλλων το Kicker για τον δικέφαλο και τον 30χρονο παίκτη.

Θυμίζουμε, πως είναι μια κίνηση που φέρει την… υπογραφή του Ματίας Αλμέιδα, με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ να εισηγείται την παραμονή του. Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Στίβεν Τσούμπερ έχει καταγράψει 35 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετρώντας 7 γκολ και 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ