ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον ΠΑΣ – Τι γίνεται με τους τραυματίες

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον ΠΑΣ – Τι γίνεται με τους τραυματίες

Οι Ασπρόμαυροι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα – Τι γίνεται με Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και τους υπόλοιπους τραυματίες.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να αρχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (8/5, 18:00), για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Το πρόγραμμα ήταν επικεντρωμένο στη φυσική κατάσταση και στις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στον Ολυμπιακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Κρέσπο, που τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει οίδημα στο οστό της πτέρνας και ξεκίνησε αποθεραπεία, ενώ η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Οσον αφορά στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στον έσω πλάγιο, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και επίσης θα αξιολογείται καθημερινά. Ακόμη οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Λέο Ζαμπά έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία και ενδυνάμωση.

Αύριο (7/5), ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ