ΠΑΣ Γιάννινα: Απαλλάχτηκε και παίζει με ΠΑΟΚ ο Περέα

ΠΑΣ Γιάννινα: Απαλλάχτηκε και παίζει με ΠΑΟΚ ο Περέα

Ο Χουάν Χοσέ Περέα θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ηρακλή Μεταξά για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα τελικά θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ κινδύνευε μέχρι και με δύο αγωνιστικές τιμωρίας με βάση το άρθρο που είχε κληθεί από το πειθαρχικό όργανο της Superleague για όσα συνέβησαν στο φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πάντως ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε την απαλλαγή του Χουάν Χοσέ Περέα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πως ο Ηρακλής Μεταξάς θα έχει κανονικά στην διάθεση του τον Κολομβιανό επιθετικό για την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα παραμένει το ερωτηματικό για τον Σνάιντερ που δεν προπονήθηκε ούτε χθες, ενώ μία ενόχληση ένιωσε και ο Ντομίνγκεθ στην τελευταία προπόνηση, αλλά εκτιμάται πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Τέλος δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες των Μορέιρα και Κόντε για το παιχνίδι την προσεχή Κυριακή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ