Επίσημο: Η ΑΕΚ αγόρασε τα δικαιώματα του Τσούμπερ από την Άιντραχτ (pic)

Επίσημο: Η ΑΕΚ αγόρασε τα δικαιώματα του Τσούμπερ από την Άιντραχτ (pic)

Η ΑΕΚ έκανε δικό της τον Στίβεν Τσούμπερ καθώς κατέβαλλε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης τη ρήτρα του διεθνή Ελβετού μεσοεπιθετικού.

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2025 θα παραμείνει ο Στίβεν Τσούμπερ! Όπως είχε γίνει γνωστό προ ημερών, η Ένωση είχε αποφασίσει να πληρώσει τη ρήτρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να κρατήσει τον διεθνή Ελβετό στο ρόστερ της.

Κάτι που συνέβη, με τους «κιτρινόμαυρους» να πληρώνουν 1,6 εκατ. ευρώ στη γερμανική ομάδα κι έτσι να ενεργοποιείται το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει από το περασμένο καλοκαίρι ο Τσούμπερ και θα του αποφέρει περίπου ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο. Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι έκανε χρήση της οψιόν ενώ λίγο νωρίτερα είχε έρθει και η ανακοίνωση από πλευράς Άιντραχτ.

Ο 30χρονος άσος έχει καταγράψει φέτος 34 συμμετοχές με 7 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ ενώ για την παραμονή του είχε δώσει την έγκρισή του και ο Ματίας Αλμέιδα που τον θεωρεί πολύ σημαντικό για την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Στίβεν Τσούμπερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ