«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Βιτέσκα» (vid)

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Βιτέσκα» (vid)

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 25χρονο στόπερ της Λέγκια Βαρσοβίας, Ματέους Βιτέσκα.

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό, με τους Πολωνούς να μπλέκουν τους Ερυθρόλευκους με τον 25χρονο στόπερ της Λέγκια Βαρσοβίας, Ματέους Βιτέσκα.

Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός έχει ύψος 1.87 μ. και είναι γέννημα – θρέμμα της Λέγκια, ενώ το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βαρσοβίας έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Είναι ένας εκ των αρχηγών της Λέγκια, ενώ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 46 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ σε 4.133 λεπτά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί, ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Ματέους Βιτέσκα, για τον οποίο, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες των ΗΠΑ, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «sport.tvp.pl».

Συνολικά στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει 238 συμμετοχές, έχοντας 24 γκολ και 11 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πολωνίας (σ.σ από την Κ16 έως την Κ21). Παρόλα αυτά ακόμα δεν έχει αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα.

Η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει πλέον το 1.3 εκατ. ευρώ, ενώ στο παρελθόν είχε φτάσει στα 2 εκατ. ευρώ (29/7/2019).

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ