Μάριν: «Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο, χάσαμε τη νοοτροπία του νικητή»

Μάριν: «Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο, χάσαμε τη νοοτροπία του νικητή»

Ο Μάρκο Μάριν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Sport BILD, με αφορμή τους «κεραυνούς» του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη, ήταν ξεκάθαρος: ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο!

Το «ξέσπασμα» του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά των παικτών της ομάδας απασχόλησε και τα διεθνή ΜΜΕ, με την Bild να φιλοξενεί μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της ομάδας Μάρκο Μάριν. Ο 29χρονος άσος τέθηκε ξεκάθαρα υπέρ του διοικητικού ηγέτη των Ερυθρόλευκων κάνοντας την αυτοκριτική του.

Πιο αναλυτικά δήλωσε τα εξής: «Ο πρόεδρος έχει απολύτως δίκιο! Ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι πρωταθλητής στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Και αυτό που δείξαμε τους τελευταίους δύο ή τρεις μήνες ήταν πολύ μικρό και δεν άξιζε κάποιο τρόπαιο. Έχουμε τα πάντα εδώ, εξαιρετικές συνθήκες. Επομένως δεν έχουμε καμιά δικαιολογία γι’ αυτά που έχουμε παρουσιάσει. Χάσαμε τη νοοτροπία του νικητή και τη θέληση του να δίνουμε τα πάντα! Και αυτό είναι απαράδεκτο.

Μέρος των όσων αναφέρονται στο σχετικό άρθρο της SportBild: «Ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ολυμπιακός Πειραιώς μετά από επτά συνεχόμενους τίτλους βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, κι έτσι ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης ξέσπασε κατά των παικτών, απογοητευμένος από την απόδοσή τους. Σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Μαρινάκης δήλωσε τη Δευτέρα (02/04): «Θα αναδημιουργήσω τον Ολυμπιακό και θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε όλοι. Εγώ και οι υπόλοιποι φίλαθλοι σας ανεχτήκαμε αρκετά. Πολλοί από εσάς πρέπει να πάνε για διακοπές από τώρα»
 «Σκέφτεστε μόνο τα όμορφα σπίτια στα οποία ζείτε και τα αυτοκίνητά σας – αλλά όχι την ομάδα. Σας πλήρωσα εκατομμύρια για να έχετε τα πάντα. Μετά από τα επιτεύγματά σας, έχω απολύσει τρεις προπονητές. Αλλά στο τέλος, από ότι φαίνεται εσείς είχατα λάθος» Από την σκληρή τιμωρία του Έλληνα ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων, πλήττετται και ο ο πρώην διεθνής Γερμανός άσος Μάρκο Μάριν ο οποίος μετακόμισε από την Τσέλσι στον Πειραιά τον Αύγουστο του 2016». Και ύστερα παραθέτονται οι δηλώσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ