«Ο Αλμέιδα έχει ζητήσει από την ΑΕΚ τον Τσιτσαρίτο και τον Λόπες»

«Ο Αλμέιδα έχει ζητήσει από την ΑΕΚ τον Τσιτσαρίτο και τον Λόπες»

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό, ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει από την ΑΕΚ να αποκτηθούν οι Χαβιέρ Ερνάντες και Χαβιέρ Λόπες.

«Φωτιά» έχουν πάρει τις τελευταίες εβδομάδες τα δημοσιεύματα από το Μεξικό και τις ΗΠΑ, για τους μεταγραφικούς στόχους που έχει θέσει στη διοίκηση της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα.

Τόσο το όνομα του Χαβιέρ Ερνάντες (Τσιτσαρίτο), όσο και αυτό του Χαβιέρ Λόπες, «ακούγονται» συνεχώς τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τις ΗΠΑ, ο Αλμέιδα έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ΑΕΚ να αποκτηθούν οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «laopinion», ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, έχει ζητήσει τόσο την απόκτηση του επιθετικού των Λος Άντζελες Γκάλαξι, όσο και του μέσου από τους Σαν Χοσέ, ευελπιστώντας και από την πλευρά του να πείσει τους δύο ποδοσφαιριστές να μετακομίσουν στην Ευρώπη και να αφήσουν την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει τίποτα, καθώς έχει αναφέρει πως τα μεταγραφικά της νέας σεζόν θα μπουν σε πρώτο πλάνο όταν ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, από τη στιγμή που η Ένωση βρίσκεται ακόμα στο «κυνήγι» της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ