Φωνάζει «παρών» ο κόσμος της ΑΕΚ – Περισσότεροι από 20.000 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό

Φωνάζει «παρών» ο κόσμος της ΑΕΚ – Περισσότεροι από 20.000 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με γρήγορους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης φαίνεται πως έχει «ψήσει» τους φιλάθλους της ΑΕΚ να δώσουν το «παρών» στο αθηναϊκό ντέρμπι, καθώς αυτή τη στιγμή έχουν ήδη εξασφαλίσει από μια θέση 20.000 «κιτρινόμαυροι» οπαδοί.

Μάλιστα, από την ΠΑΕ αναφέρουν πως προπώληση των εισιτηρίων είναι με διαφορά η μεγαλύτερη των playoffs, καθώς πέρα από τα 16.000 διαρκείας, έχουν πωληθεί και 5.000 εισιτήρια, με τον αριθμό φυσικά να αναμένεται να μεγαλώσει.

Η ΑΕΚ παράλληλα, έκανε και το… κάλεσμα της μέσα από τα social media:

Ο κόσμος της ΑΕΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, είναι για την ΑΕΚ τεράστιας σημασίας και ο λαός της Ένωσης θα δώσει το «παρών».

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι με διαφορά η μεγαλύτερη των πλέι οφ, αλλά και συνολικά των τελευταίων αγώνων, μετά την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, χωρίς περιορισμούς. Εκτός από τα 16.000 διαρκείας, η προπώληση, μέχρι και χθες το βράδυ έχει ξεπεράσει τα 5.000 εισιτήρια και ο ρυθμός αυξάνεται όσο φτάνουμε στο ματς.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της αναφέρει:

Αυτή την Κυριακή το μεγάλο μας ραντεβού είναι στο ΟΑΚΑ (19.30) για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ολοι μαζί στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στην κρίσιμη τελευταία στροφή των play-offs για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου!

Η ώρα του κόσμου της ΑΕΚ! Και πάλι δίπλα της!

Χωρίς πλέον περιορισμούς, χωρίς την ανάγκη επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού, αλλά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία τη δική μας και του διπλανού μας. Στηρίζουμε με τη φωνή μας, αλλά και προστατεύουμε με τη συμπεριφορά μας την ομάδα μας, όπως πάντα!

Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ