Ο ΠΑΟΚ θέλει τερματοφύλακα του Άγιαξ (vid)

Ο ΠΑΟΚ θέλει τερματοφύλακα του Άγιαξ (vid)

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν και ο Ζοσέ Μπότο ρίχνει «ματιές» στον γκολκίπερ του Άγιαξ, Ντομινίκ Κοτάρσκι

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν και το μυαλό όλων να είναι στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως ο Ζοσέ Μπότο καταστρώνει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του βορρά παρακολουθεί την αγορά, γνωρίζει τις ανάγκες της ομάδας και προετοιμάζει το έδαφος για την ενίσχυση των ασπρόμαυρων το φετινό καλοκαίρι. Στον ΠΑΟΚ λοιπόν θεωρείται ειλημμένη η απόφαση να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου, αφού ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν υπολογίζεται.

Ο Μπότο λοιπόν φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει μια ιδιαίτερη περίπτωση για τη θέση «1», αφού ρίχνει «ματιές» για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άγιαξ, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Γκόριτσα είναι στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να υπάρξει επίσημη κρούση προς τον «Αίαντα» για να τον κάνει δικό του.

Ο Κοτάρσκι είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουν πολύ στον Άγιαξ, ο οποίος κατά καιρούς έχει βγάλει μερικούς από τους σπουδαιότερους γκολκίπερ στον κόσμο. Ο γεννημένος στις 10/02/2000 τερματοφύλακας στο «αγροτικό» του στην Γκοριτσά κατέγραψε 24 συμμετοχές και ήταν εξαιρετικός, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές και να «τρίβουν» τα χέρια τους.

Σύμφωνα με όσα γράφονται για τον Κοτάρσκι και τον ΠΑΟΚ, ο Κροάτης έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Μπότο στον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό είναι πως βρίσκεται σε άριστη ηλικά, με υπόβαθρο, με τον Πορτογάλο να πιστεύει πως στη Θεσσαλονίκη θα κάνει το επόμενο βήμα και θα εκτοξεύσει την καριέρα του. Ο Κοτάρσκι λοιπόν ενδέχεται να απασχολήσει έντονα τον ΠΑΟΚ, τόσο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον, αφού οι προοπτικές που έχει ο Κροάτης είναι πολύ υψηλές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ