Ο πιο νέος και… φρέσκος Ολυμπιακός της χρονιάς

Ο πιο νέος και… φρέσκος Ολυμπιακός της χρονιάς

Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με την πιο φρέσκια εκδοχή της σεζόν για το παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να παρουσιάζει την πιο… φρέσκια εκδοχή των ερυθρόλευκων για τη φετινή σεζόν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τους κίτρινους με πολλά νέα πρόσωπα, όπως είχε προαναγγείλει και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου και μαθηματικά οι Πειραιώτες στέφθηκαν πρωταθλητές.

Ο Μαρτίνς λοιπόν αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Πορτογάλος κόουτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον Άρη, που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, εκτός από το ματς με τους κίτρινους έμειναν οι τραυματίες Ουσεϊνού Μπα, Παπέ Αμπού Σισέ, Κώστας Φορτούνης, Κώστας Μανωλάς και Χένρι Ονιεκούρου. Παράλληλα, δεν θα ταξιδέψουν στη συμπρωτεύουσα και οι Κένι Λαλά, Μαντί Καμαρά, Γιώργος Μασούρας, Γιαν Εμβιλά, Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Τόμας Βατσλίκ στη λογική της διαχείρισης, αφού όλοι είναι επιβαρυμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια των τελευταίων εβδομάδων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Στη Θεσσαλονίκη παίζει την Κυριακή ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη, για τα Playoffs της Super League…

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 21:00 (Novasports Prime) τον Άρη, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στις αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι:

Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Κινκουέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ