Ρότα: «Τελικός με τον Παναθηναϊκό – Με πάθος και τη βοήθεια του κόσμου για τη νίκη»

Ρότα: «Τελικός με τον Παναθηναϊκό – Με πάθος και τη βοήθεια του κόσμου για τη νίκη»

Ο Λάζαρος Ρότα μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι είναι τελικός για την ΑΕΚ, ενώ υπογράμμισε πως με τη βοήθεια του κόσμου η Ένωση θα πάρει τη νίκη.

Ο Λάζαρος Ρότα σε δηλώσεις του για το αυριανό ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Super League, στάθηκε στο πάθος που πρέπει να δείξουν οι παίκτες της ομάδας του για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά και στη βοήθεια του κόσμου που θα είναι κομβική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρότα

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ένας σημαντικός βαθμός, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, γιατί αξίζαμε περισσότερα, με τον τρόπο που παίξαμε και την προσπάθεια που κάναμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά προχωράμε».

Για το αν το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι «τελικός»: «Όπως κάθε παιχνίδι στα play offs, έτσι κι αυτό είναι «τελικός». Θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς».

Η γνώμη του για τον Παναθηναϊκό: «Ένας δυνατός αντίπαλος, με καλούς παίκτες, αλλά εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να νικήσουμε».

Για το τι στοιχεία που θα χρειαστεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι: «Πάθος. Αυτό μόνο. Τίποτε άλλο. Μόνο αυτό αρκεί.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ