Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία έμειναν στο 0-0, και έτσι η Ελαφρά Ταξιαρχία υποβιβάζεται στη Superleague 2, ενώ η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα θα παίξει την παραμονή της στα μπαράζ.

Δεν κατάφερε να σώσει την κατηγορία ο Απόλλων Σμύρνης και έτσι μετά το 0-0 κόντρα στη Λαμία, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play-out της Superleague, υποβιβάστηκε στη Superleague 2 και θα αγωνίζεται εκεί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την ίδια στιγμή η ομάδα της Φθιώτιδας θα δώσει τη δικής της «μάχη» στα μπαράζ είτε με τη Βέροια, είτε με τον Λεβαδειακό.

Ένας αγώνας με το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ να πιέζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για το γκολ που θα του έδινε τη νίκη και θα έδινε ελπίδες για να βρεθεί εκείνο στα μπαράζ. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, αφού η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα άντεξε στην πίεση, πήρε το «x» και έτσι οι γηπεδούχοι είναι εκείνοι που υποβιβάζονται.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα*

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όπως ήταν λογικό αφού εκείνος κυνηγούσε το γκολ, και τη Λαμία να κάνει αρκετά φάουλ για να ανακόψει τον ρυθμό που προσπαθούσαν να πιάσουν οι γηπεδούχοι. Ο Νίκο Μαρτίνεζ ήταν ο… μαέστρος για την Ελαφρά Ταξιαρχία δημιουργώντας για τους Σλίβκα και Ιωαννίδη στο 8′ και το 13′, όμως αμφότερες οι κεφαλιές των δύο πέρασαν άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι εκείνοι την πρώτη τους καλή στιγμή με ένα σουτ του Τζανδάρη στο 23′ να καταλήγει στην αγκαλιά του Σόρτσαν. Ο Απόλλων συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το 43′ όταν ο Μαρτίνεζ με νέα σέντρα του, βρήκε τον Βιτλή που ερχόταν από δεξιά, όμως η κεφαλιά του Έλληνα παίκτη κατέληξε στο δοκάρι της Λαμίας. Το ημίχρονο έκλεισε στο 0-0, με ένα σουτ του Μανούσου, από πλευράς φιλοξενούμενων, που πήγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων συνέχισε να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να δημιουργήσει, έχοντας μια καλή στιγμή με τον Ντάουντα στο 52′ να πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Εκεί που ο ρυθμός πήγαινε να πέσει, επιθετικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας έπιασε νέα κεφαλιά στο 65′, μετά τη σέντρα του Μαρτίνεζ, όμως εκ νέου δεν βρήκε στόχο.

Στο 81΄ένα σουτ του Γιαννιώτα δεν βρήκε στόχο, για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα μία από τις πιο κομβικές στιγμές στο ματς. Έπειτα από φοβερές μάχες, η μπάλα έφτασε στον Τσιλούλη, που ήταν μπροστά από τον Σαράνοφ, όμως ο παίκτης του Απόλλωνα δεν μπόρεσε βρει δίχτυα αστοχώντας από εξαιρετική θέση. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Σόρτσαν – Μπαξεβανίδης (58′ Φερνάντες), Ντομίνγκες, Ρόγκνε (46′ λ. τρ. Τσίμπσαχ)- Ντεντάκης, Βιτλής, Σλίβκα (79′ Τσιλούλης), Κάστρο, Μαρτίνεζ – Ντάουντα, Ιωαννίδης (73′ Γιαννιώτας).

ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ – Τζανετόπουλος, Λούκας, Σιμόν – Προβυδάκης, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τιρόνε (66′ Νούνιες), Σαραμαντάς – Μανούσος (84′ Αραμπούλι), Καραμάνος (70′ Ρόμανιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ