Ετσι θα παίξει ο «νέος» Ολυμπιακός κόντρα στον Αρη – Οι 5 Ελληνες και ο Φαντιγκά

Ετσι θα παίξει ο «νέος» Ολυμπιακός κόντρα στον Αρη – Οι 5 Ελληνες και ο Φαντιγκά

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει μια νεανική και εναλλακτική σύνθεση στο παιχνίδι με τον Αρη, με τον Μαρτίνς να ετοιμάζει (μίνιμουμ) 5 Ελληνες για το αρχικό σχήμα.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Και τώρα ήρθε η ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς να δώσει χώρο και χρόνο σε όλους. Όχι γιατί οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να «χαλαρώσουν», αλλά διότι όσοι δεν είχαν τις ευκαιρίες που ήθελαν και αναζητούσαν, πρέπει να δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι μπορούν να κάνουν. Να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε παιχνίδια μεγάλων απαιτήσεων και υψηλής έντασης, όπως θα είναι το σημερινό απέναντι στον Αρη.

Ο Μαρτίνς έχει ετοιμάσει τα σχέδιά του για τη σημερινή αναμέτρηση. Και όπως έδειξε στην τελευταία προπόνηση, το Σάββατο, έχει αποφασίσει ποιους ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αρχικό σχήμα. Με 1-2 περιπτώσεις να μην είναι απολύτως ξεκάθαρες, αλλά και σε αυτές υπάρχει φαβορί.

Κατ’ αρχάς, ο προπονητής των πρωταθλητών φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να κατεβάσει στο Κλεάνθης Βικελίδης μια αμιγώς ελληνική άμυνα. Καθώς κάτω από τα δοκάρια δοκιμάστηκε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μάριος Βρουσάι, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Πέτρος Μπαγκαλιάνης, ενώ αριστερά θα έχουμε επανεμφάνιση του Φώτη Κίτσου.

Ο Μαμαντού Κανέ με τον Πιερ Κούντε αναμένεται να είναι οι δύο αμυντικοί χαφ στο 4-2-3-1 που ετοιμάζει ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, με τον Ζοάο Καρβάλιο να επιλέγεται για τη θέση «10», από τη στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής, μετά τον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο, ύστερα από σκαριά του Κούντε, που του προκάλεσε πληγές και ένα τεράστιο αιμάτωμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα άκρα της επίθεσης ο Μαρτίνς έδειξε χθες ότι θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Μπαντιουγκού Φαντιγκά, τον οποίο ετοιμάζει για αριστερά, ενώ στο δεξιό άκρο αναμένεται να ξεκινήσει ο Βαλμπουενά. Με τον Τικίνιο Σοάρες να έχει προβάδισμα έναντι του Ελ Αραμπί για την κορυφή της επίθεσης.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Βασίλης Σουρλής (αντί του Κανέ ή του Καρβάλιο). Το ίδιο ισχύει και για τον Ετιέν Κινκουέ, με τον υψηλόσωμο Γάλλο στόπερ να διεκδικεί τη θέση του Μπαγκαλιάνη στο κέντρο της άμυνας. Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής παίκτες: Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Κινκουέ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ