Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Γκατσίνοβιτς, κρίνεται αύριο του Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Γκατσίνοβιτς, κρίνεται αύριο του Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ σήμερα έκανε θεραπεία και αύριο αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο Γκατσίνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός μετά την λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague, επέστρεψε στις προπονήσεις εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το σημερινό πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης στο «Γεώργιος Καλαφάτης» περιελάμβανε προθέρμανση, μετά οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Χουάνκαρ έκανε θεραπεία σήμερα και αύριο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πρόκειται να δοκιμάσει για να δει πως είναι. Έτσι η παρουσία του Ισπανού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ακόμα ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και έτσι και η συμμετοχή του Σέρβου αναμένεται να κριθεί μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης. Πάντως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Σέρβου και δύσκολα θα τον έχει στην διάθεση του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ