Αρης: Δεύτερες σκέψεις για Εντιαγέ

Αρης: Δεύτερες σκέψεις για Εντιαγέ

Ολοκληρώθηκε πρόωρα η φετινή σεζόν για τον Εντιαγέ, που υπέστη θλάση στο ματς με τον Ολυμπιακό – Αβέβαιο το μέλλον του, παρότι έχει υπογράψει τριετές.

Χωρίς τον Μπαντού Εντιαγέ θα πορευτεί ο Αρης στο τελευταίο κομμάτι της φετινής σεζόν, καθώς ο Σενεγαλέζος μέσος τραυματίστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η σεζόν λαμβάνει τέλος για τον Αφρικανό, ο οποίος μέχρι τώρα είχε πραγματοποιήσει 35 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα (σ.σ κανονική διάρκεια και πλέι οφ) και Κύπελλο, έχοντας απολογισμό 4 γκολ και 4 ασίστ σε 2.262 λεπτά.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Εντιαγέ έχασε μόλις ένα παιχνίδι. Αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κ. Βικελίδης», λόγω καρτών.

Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές του Αρη και είχε βοηθήσει τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά τον τελευταίο καιρό έχασε τη θέση του στη βασική 11άδα των Κίτρινων και πλέον το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Παρότι το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Αρη, όταν έμεινε ελεύθερος από την Στόουκ, σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος και φυσικά μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση CAS – Ντουρμισάι.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των ανθρώπων του Αρη τι θα συμβεί με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταφέρει να βγει στην Ευρώπη.

Τα νούμερα του Εντιαγέ στη φετινή σεζόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ