Λάρσον: «Ο Παναιτωλικός ήταν η πρόκληση που ήθελα για να εξελιχθώ»

Λάρσον: «Ο Παναιτωλικός ήταν η πρόκληση που ήθελα για να εξελιχθώ»

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τα όσα βιώσε την πρώτη του χρονιά στο Αγρίνιο.

Ο Γιάκομπ Λάρσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σουηδία αναφέρθηκε στο πόσο ωραία αισθάνεται στον Παναιτωλικό, στην προσαρμογή του στην ομάδα, αλλά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο φινάλε της σεζόν.

«Είχα να αντιμετωπίσω την πρόκληση να πάω σε μία νέα ομάδα και να μάθω ένα καινούργιο στυλ παιχνιδιού. Ημουν στη Στοκχόλμη (σ.σ. την Τζουγκάρντεν) για όλη μου τη ζωή και τώρα πήγα σε άλλη χώρα, σε καινούργια πόλη με διαφορετική κουλτούρα, Νομίζω πως ωρίμασα ακόμη περισσότερο, υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα πάνε καλά», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον πρώτο μου καιρό εδώ (σ.σ. στον Παναιτωλικό). Δεν είναι εύκολο να παίρνεις μεταγραφή τον Ιανουάριο όταν έρχεσαι απευθείας από διακοπές και έπαιξα απευθείας κόντρα στον Ολυμπιακό. Τον πρώτο καιρό ήθελα να κάνω διαχείριση, όμως μετά από δύο εβδομάδες άρχισα να νιώθω καλά το σώμα μου και ξεκίνησα να συγκεντρώνομαι και σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού».

Για την πορεία της ομάδας σχολίασε ότι «στην αρχή είχαμε αρκετά καλά αποτελέσματα και μάλιστα χωρίς να δεχθούμε γκολ και μπήκαμε στα καλή θέση στα play outs. Ειδικά σε σχέση με ότι είχε κάνει ο Παναιτωλικός τα προηγούμενα χρόνια. Στις αρχές των play outs χαλαρώσαμε και δεν παίζαμε όπως μπορούσαμε παρότι θεωρητικά δεν είχαμε εξασφαλιστεί. Μετά όμως ανεβήκαμε και είναι πολύ σημαντικό να τελειώσουμε τη σεζόν καλά και με αξιοπρέπεια. Ετσι δεν θα… πετάξουμε και ότι κάναμε πριν τα play outs».

Οσο για το πώς περνά στην Ελλάδα τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είναι κάτι διαφορετικό αυτό που περνάω και δεν θα βίωνα αυτή την εμπειρία αν έμενα στη Στοκχόλμη. Είχα και άλλες εναλλακτικές πριν έρθω στον Παναιτωλικό αλλά τις απέρριψα, ενώ ήταν καλό για εμένα που βρήκαν έναν προπονητή που έχει και στο παρελθόν συνεργαστεί με Σουηδούς, όταν ήταν στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα μίλησα και με τον Γιόχαν Μάρτενσον που ήταν ήδη στην ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί αλλά είναι ακριβώς η πρόκληση που ήθελα ώστε να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ