«Βροχή» τα δημοσιεύματα για ΑΕΚ και Τσιτσαρίτο

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για ΑΕΚ και Τσιτσαρίτο

Συνεχίζονται τα σενάρια στο Μεξικό για την ΑΕΚ και τον Τσιτσαρίτο.

Μόνιμη… θέση στην επικαιρότητα του Μεξικού έχει πλέον η ΑΕΚ.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει και στο Μεξικό επιμένουν, πως ο Τσιτσαρίτο είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα και τον δικέφαλο.

Τα σενάρια συνεχίζονται και για ακόμη μια μέρα είχαμε… βροχή δημοσιευμάτων για την Ένωση και τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διάφορα Μέσα της χώρας αναφέρουν πως ο Αργεντινός προπονητής έχει ζητήσει από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση τόσο την απόκτηση τόσο του Χάβιερ Λόπες, όσο και του Τσιτσαρίτο. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ φέρεται να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Μεξικανό φορ, ενώ πάντα στο μπλοκάκι του παραμένει ο πρώην παίκτης του στην Τσίβας και τη Σαν Χοσέ.

Ο 33χρονος Τσιτσαρίτο βρίσκεται στο MLS και τους Γκάλαξι από τον Γενάρη του 2020 και την εφετινή σεζόν έχει βρει 5 φορές δίχτυα σε 10 συμμετοχές.

Στο Μεξικό δείχνουν βέβαιοι πως η επόμενη ποδοσφαιρική περιπέτεια του έμπειρου επιθετικού βρίσκεται στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ μέχρι στιγμής να μην επιβεβαιώνει τίποτα. Άλλωστε, από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχει ξεκαθαριστεί, πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρώπη, με τα μεταγραφικά να μεταφέρονται στο τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ