Εξελίξεις με Ραντζέλοβιτς – Τι λένε οι Σέρβοι για το μέλλον του

Εξελίξεις με Ραντζέλοβιτς – Τι λένε οι Σέρβοι για το μέλλον του

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς απασχολεί έντονα τον Ερυθρό Αστέρα, και σύμφωνα με τους Σέρβους αναμένονται εξελίξεις με τον εξτρέμ του Ολυμπιακού

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και κάνει πράγματα και θαύματα στη Λεγανές. Ο Σέρβος εξτρέμ είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ισπανικής ομάδας, είναι αναντικατάστατος και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα.

Οι Σέρβοι είχαν προσπαθήσει να πάρουν τον ποδοσφαιριστή όταν εκείνος αγωνιζόταν στη Ραντνίσκι Νις, όμως δεν τα κατάφεραν με τον Ολυμπιακό να τον υπογράφει, όμως φαίνεται πως έχουν επανέλθει και ετοιμάζουν επίσημη πρόταση για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη κάνει διερευνητική κρούση στους πρωταθλητές Ελλάδα για να δουν τις προθέσεις τους, ενώ αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για να τον αποκτήσουν.

Η Λεγανές, παρότι θέλει να τον κρατήσει δεν μπορεί, αφού ο Ολυμπιακός όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, θέλει τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης από την επόμενη μεταγραφή του.

Οι Ισπανοί δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, σε αντίθεση με τον Ερυθρό Αστέρα, που έχει στο στόχαστρο του καιρό τον παίκτη και δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για να τον αποκτήσει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αστέρας ήθελε τον Ραντζέλοβιτς και το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν κατάφερε να τα βρει με τον Ολυμπιακό, ωστόσο φέτος μοιάζει να έχει περισσότερες πιθανότητες για να τον ντύσει στα «ερυθρόλευκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ