Ο Χασάν, ο Ραντζέλοβιτς και τα… άλλα παιδιά: Ο έλεγχος των δανεικών του Ολυμπιακού

Ο Χασάν, ο Ραντζέλοβιτς και τα… άλλα παιδιά: Ο έλεγχος των δανεικών του Ολυμπιακού

Από τον Χασάν έως τον Νικολιά και από τον Ραντζέλοβιτς έως τον Τσούμιτς, to10 σας παρουσιάζει τι έχουν κάνει μέχρι τώρα οι δανεικοί του Ολυμπιακού.

Η κανονική περίοδος της Superleague «έριξε» αυλαία, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη διαδικασία των play off, έχοντας διψήφια διαφορά. Οι Πειραιώτες κάνουν την είσοδο τους σε αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα βρισκόμενοι στο +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να οδεύει ολοταχώς για το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Μπορεί το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική του ευθεία με τους Πειραιώτες να θέλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, ώστε να «κλειδώσουν» τον τίτλο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στο μεγάλο λιμάνι δεν έχουν αρχίσει να κάνουν τα πλάνα τους και για την επόμενη σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι εννιά δανεικοί που έχουν παραχωρηθεί σε ομάδες του εξωτερικού και φυσικά έχουν πάντα πάνω τους στραμμένα τα «ερυθρόλευκα» βλέμματα.

Με τη σεζόν να φτάνει σιγά σιγά προς την κορύφωσή της «to10» σας παρουσιάζει τον… έλεγχο προόδου των δανεικών του Ολυμπιακού. Πάμε να τους δούμε έναν έναν…

Αχμέτ Χασάν 

Ο Αχμέντ Χασάν αγωνίζεται στην Κόνιασπορ, στην οποία παραχωρήθηκε με μονοετή δανεισμό, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Αν και ο Αιγύπτιος φορ άργησε να βρει τα πατήματα του, έχοντας να αντιμετωπίσει και διάφορα προβλήματα τραυματισμών, κατάφερε να βρει καλό εαυτό του, έχοντας μετατραπεί σε σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή της Κόνιασπορ. Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 24 συμμετοχές με απολογισμό 8 τέρματα και 4 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δόθηκε δανεικός στη Λεγανές στο… παρά ένα της θερινής μεταγραφικής περιόδου και συγκεκριμένα, την τελευταία μέρα. Ο Σέρβος δεν κατάφερε να βρεθεί στις αρχικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Ισπανία.

Ο νεαρός εξτρέμ δείχνει να έχει προσαρμοστεί αρκετά στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο από ότι φαίνεται του ταιριάζει απόλυτα. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια έχοντας 5 γκολ και 3 ασίστ.

Πέπε

Ο Πέπε είχε δοθεί δανεικός στη Φαμαλικάο από το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν. Ωστόσο, ο ο δανεισμός του στην πορτογαλική ομάδα ανανεώθηκε. Πέρσι ήταν βασικός και όπως φαίνεται «γεμάτη» παρουσία έχει και φέτος.

Αφού ξεπέρασε κάποιες δυσκολίες στην αρχή, πλέον αποτελεί βασικό «γρανάζι» της Φαμαλικάο, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής 28 εμφανίσεις με 2 γκολ και 5 ασίστ.

Λεονάρντο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει δοθεί δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ για δύο χρόνια από τον Οκτώβριο του 2020, ενώ μάλιστα υπάρχει και οψιόν αγοράς από τους Γερμανούς στη συμφωνία.

Την φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του γερμανικού συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μπακ έχει παίξει σε μόλις 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 1 στο DFB Pokal, όπου είχε και μία ασίστ. Συνήθως βρίσκεται στον πάγκο.

Γιάννης Μασούρας

Ένας από τους Έλληνες παίκτες που δόθηκε δανεικός το καλοκαίρι ήταν ο Γιάννης Μασούρας, με τους Πειραιώτες να τον παραχωρούν για έναν χρόνο στη Σπάρτα Ρόντερμαν.

Στην αρχή δεν είχε πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής, ωστόσο με τον καιρό κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, έχοντας πάρει πλέον θέση στο αρχικό σχήμα της ολλανδικής ομάδας. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια.

Νίκολα Τσούμιτς

Ο Νίκολα Τσούμιτς έχει παραχωρηθεί στη Λουκέρνη από τις 31 Οκτωβρίου, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς. Ο 23χρονος άσος στάθηκε άτυχος, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στα «πιτς».

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια, έχοντας καταφέρει να βρει δίχτυα 2 φορές, ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ.

Μάξι Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στις 9 Φεβρουαρίου στη Ρασίγνκ στην Αργεντινή, με τον δανεισμό του να λήγει την τελευταία μέρα του Δεκεμβρίου και να επιστρέφει ξανά στην χώρα μας. Ωστόσο δεν κατάφερε να βρεθεί στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να δοθεί εκ νέου δανεικός αυτή την φορά στην Κύπρο και την Ομόνοια, με την οποία έχει αγωνιστεί μόλις σε 3 παιχνίδια χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει.

Αλέξανδρος Νικολιάς

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς παραχωρήθηκε δανεικός στην ΑΕΛ τον Σεπτέμβριο του 2020 για 2+1 χρόνια.

Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος μέσος μέτρησε 22 συμμετοχές με τη φανέλα των «βυσινί» στην Superleague, σκοράροντας και ένα τέρμα, ενώ και φέτος στη δεύτερη κατηγορία έχει γεμάτη παρουσία, μετρώντας 16 εμφανίσεις, έχοντας αγωνιστεί και σε παιχνίδια Κυπέλλου.

Ρούμπεν Σεμέδο 

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Πόρτο την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα λάβουν τώρα 350 χιλ. ευρώ ως ενοίκιο από την Πόρτο η οποία θα έχει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Πόρτο, έχοντας αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα των «δράκων», προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ