«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Μας έχετε ξεφτιλίσει, πρόεδρος πουθενά, προπονητής ανύπαρκτος»

«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Μας έχετε ξεφτιλίσει, πρόεδρος πουθενά, προπονητής ανύπαρκτος»

«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ μετά τη νέα αποτυχία της ομάδας. Αναβρασμός στον κόσμο, ζητούν να φύγει ο Λουτσέσκου και αναζητούν τον Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Άρη μέσα στην Τούμπα (0-1) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague και αυτό σε συνδυασμό με την συνολική τραγική εικόνα των «ασπρόμαυρων» το τελευταίο διάστημα, έχει προκαλέσει την οργή των φίλων του Δικεφάλου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και της τρίτης φετινής ήττας του ΠΑΟΚ από τον συμπολίτη του, ο κόσμος αντέδρασε πολύ έντονα και άρχισε να αποδοκιμάζει τους ποδοσφαιριστές και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως το… βαρύ κλίμα δεν τελειώνει εκεί.

Αυτό γιατί «λαϊκά δικαστήρια» υπήρξαν και στα social media, με τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης να ξεσπάει κατά πάντων. Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται κυρίως στο στόχαστρο, αλλά και οι παίκτες της ομάδας δεν περνάνε στο… απυρόβλητο.

«Πρόεδρος πουθενά, προπονητής… κλόουν», «Ξεφτιλισμένοι και σιχάματα καταντήσατε την ομάδα μπου@@@», «Ντρέπομαι πραγματικά που είμαι ΠΑΟΚ», είναι κάποια από τα πολλά σχόλια των οργισμένων φίλων του Δικεφάλου του βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ