Κριχόβιακ: «Εξαιρετικό το πρότζεκτ της ΑΕΚ, όλα είναι πιθανά…»

Κριχόβιακ: «Εξαιρετικό το πρότζεκτ της ΑΕΚ, όλα είναι πιθανά…»

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αναφέρθηκε στο μέλλον του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ.

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το μέλλον του, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο που θα έχει ο σύλλογος από τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα είναι και εκείνος στην «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά» τη νέα σεζόν, έδωσε μια απάντηση, που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του αγώνα με τον ΠΑΣ: «Πάντα όταν κερδίζεις είσαι χαρούμενος, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε απόψε μπροστά στον κόσμο μας γιατί στα τελευταία παιχνίδια ναι μεν παίζαμε καλά αλλά δεν παίρναμε τους βαθμούς της νίκης. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη γιατί είμαστε ακόμα στο… παιχνίδι και θα παλέψουμε ως το τέλος για να βγούμε Ευρώπη».

Για το μέλλον του: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, παίζω ποδόσφαιρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Βρίσκομαι σε μια φανταστική ομάδα που θέλει να παίξει στην Ευρώπη κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Παίζω μπροστά σε φανταστικούς φιλάθλους, το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο τη νέα σεζόν, οπότε μιλάμε για ένα εξαιρετικό πρότζεκτ».

Τέλος, του έγινε η ερώτηση, θα βρίσκεσαι μέσα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ τη νέα σεζόν; Για να απαντήσει: «Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ