Συγκλονιστικός Αλεξανδρής για Ολυμπιακό, 47ο, φιέστα: «Αγάπη στην ομάδα σημαίνει στήριξη, αγώνας, πίστη, χαρές, λύπες»

Συγκλονιστικός Αλεξανδρής για Ολυμπιακό, 47ο, φιέστα: «Αγάπη στην ομάδα σημαίνει στήριξη, αγώνας, πίστη, χαρές, λύπες»

«Κανείς Ολυμπιακός φίλαθλος με νου και Ολυμπιακή καρδιά δεν αισθάνεται, ούτε προδομένος ούτε ντροπή για το φετινό πρωτάθλημα. Ο Θρύλος είναι ιδέα, είναι η ζωή μας, ο χτύπος της ποδοσφαιρικής μας καρδιάς. Λάθη και κακές μέρες πάντα θα υπάρχουν»

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει το βράδυ του Σαββάτου την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματός του. Πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στον μεγάλο στόχο: Το 5ο αστέρι, στα 100 χρόνια του συλλόγου. Ο στόχος είναι μεγάλος και… ιστορικός. Αλλά δείχνει και τον τρόπο που λειτουργεί και κινείται ο σύλλογος. Επεκτατικά. Κυριαρχικά. Και στοχεύοντας σε κορυφές. Πάντα με βλέμμα στην ποιότητα και το καλό ποδόσφαιρο. Αλλά και στο αποτέλεσμα. Αποτελέσματα που φέρνουν ημέρες όπως το Σάββατο 14 Μαΐου, ημέρα της φιέστας. Ημέρα γιορτής για όλο τον σύλλογο. Ημέρα που κάποιοι προσπαθούν να μειώσουν. Αλλά όχι θρύλοι του συλλόγου. Ο Αλέξης Αλεξανδρής, δεν το κάνει.

Ο εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού και συνολικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και βασικό στέλεχος μέλος της ομάδας που «έσπασε» τα πέτρινα χρόνια του συλλόγου, αποφάσισε να πάρει θέση. Και το έκανε με έναν τρόπο εντυπωσιακό, συγκινητικό. Και ενδεικτικό του πώς ο ίδιος βλέπει τον Ολυμπιακό. Ως οπαδός, ως λάτρης της ερυθρόλευκης και ριγωτής, ως υπηρέτης της.

Ο Αλεξανδρής, ο οποίος απέχει από το προσκήνιο εδώ και χρόνια, με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάλεσε τους Ολυμπιακούς να πάνε το βράδυ του Σαββάτου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για να είναι εκεί, να γιορτάσουν όλοι μαζί, ολόκληρη η οικογένεια του συλλόγου. «Αγάπη στην ομάδα σημαίνει στήριξη, αγώνας, πίστη, χαρές, λύπες», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Ο Αλεξανδρής αναφέρεται και στα δύσκολα χρόνια του συλλόγου, σημειώνοντας πως «…ως ένας ποδοσφαιριστής που είδε και τα πέτρινα χρόνια και τα χρόνια που μεγαλούργησε και γιγαντώθηκε αυτή η ομάδα, να σας πω ότι κάποιες άσχημες εμφανίσεις της ομαδός και ειδικά των παικτών, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, ότι κανείς Ολυμπιακός φίλαθλος με νου και Ολυμπιακή καρδιά δεν αισθάνεται, ούτε προδομένος μα ούτε και αισθάνεται ντροπή για το φετινό πρωτάθλημα».

Κλείνοντας, αφού κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο, για να πανηγυρίσει με την ομάδα του «αυτό που κατέκτησε με ιδρώτα και προσπάθεια» και να γκρεμίσει το Γεώργιος Καραϊσκάκης «απ’ τον παλμό και την αγάπη προς την ομάδα», ζήτησε… συγνώμη, εξηγώντας πως «…αυτή η ομάδα είναι στο μυαλό κάτι μαγικό, για αυτό είναι Θρύλος, για αυτό είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα… Είμαστε Ολυμπιακοί»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

«Καλησπέρα φίλοι μου Ολυμπιακοί.

Βλέποντας και ακούγοντας τους τελευταίους μήνες, μέχρι και σήμερα όλη αυτήν την απαξίωση απέναντι στην ομάδα, που για 47η φορά στην ιστορία της γίνεται πρωταθλήτρια, κάνοντας για ακόμη μια φορά περήφανους τους οπαδούς και φίλαθλους της, να νιώσω την ανάγκη με το δικαίωμα που μου δίνεται, ως ένας ποδοσφαιριστής που είδε και τα πέτρινα χρόνια και τα χρόνια που μεγαλούργησε και γιγαντώθηκε αυτή η ομάδα, να σας πω ότι κάποιες άσχημες εμφανίσεις της ομαλός και ειδικά των παικτών, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, ότι κανείς Ολυμπιακός φίλαθλος με νου και Ολυμπιακή καρδιά δεν αισθάνεται, ούτε προδομένος μα ούτε και αισθάνεται ντροπή για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος είναι ιδέα,  είναι η ζωή μας και ο χτύπος της ποδοσφαιρικής μας καρδιάς. Λάθη και κακές μέρες πάντα θα υπάρχουν. Οσοι δεν αντιλαμβάνεστε τι εστί Ολυμπιακός δεν ανήκετε σε αυτόν. Είστε κάτι άλλο, που δεν αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθος της ομάδας.

Αγάπη στην ομάδα σημαίνει στήριξη, αγώνας, πίστη, χαρές, λύπες…

Ξέρω ότι κάποιοι αισθάνονται μέσα τους αυτά που λέω γιατί ήταν συνοδοιπόροι στο να μεγαλουργήσει ο σύλλογος. Έχουμε φιέστα, κύριοι, χαρά. Είμαστε πρωταθλητές όχι μίζεροι. Ο Θρύλος έχει οπαδούς που πονάνε, ματώνουν ψυχικά και οικονομικά χρόνια τώρα για να στηρίζουν την ομάδα.

Μόνο περηφάνια για αυτήν την ομάδα. Μόνο χειροκρότημα, γεμίζοντας το Καραϊσκάκη, πανηγυρίζοντας ακόμη μια φορά την κατάκτηση της κορυφής.

Όσοι αισθάνονται κάτι άλλο μπορούν να κάτσουν σπίτι και να κάνουν κριτική καφενείου. Ο Θρύλος είναι πάνω από πρόσωπα. Αν δεν σας αρέσει υποστηρίξτε τη Ρεάλ, τη Σίτυ, την Μπάγερν ή την Μπαρτσελόνα, που με αστρονομικά μπάτζετ παράγουν ωραίο ποδόσφαιρο. Το Σάββατο για αυτό που κατέκτησε με ιδρώτα και προσπάθεια  πρέπει να γκρεμιστεί το Καραϊσκάκη απ’ τον παλμό και την αγάπη προς την ομάδα. Τα λάθη μας θα μας κάνουν πιο σοφούς και καλύτερους την νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος θα κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας, να είστε σίγουροι για αυτό.

Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά αυτή η ομάδα είναι στο μυαλό κάτι μαγικό, για αυτό είναι Θρύλος, για αυτό είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα… Είμαστε Ολυμπιακοί. Οι δήθεν Ολυμπιακοί ας μείνουν σπίτι και στα πληκτρολόγια…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ