ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ Live Streaming:

Ο Άρης ανέβηκε στην 4η θέση, αφού λίγες μέρες μετά την απώλεια κόντρα στον Ολυμπιακό (0-1), σε παιχνίδι μάλιστα στο οποίο οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν με αναπληρωματικούς, μπόρεσε να επικρατήσει στην Τούμπα του ΠΑΟΚ (1-0), χάρη σε γκολ του Καμαρά.

Σε μια αναμέτρηση με λίγες φάσεις και με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να γίνουν επικίνδυνες, το σύνολο του Μπούργος έφτασε σε πολύ σημαντική νίκη. Πλέον συνεχίζει να μένει ζωντανός στη μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού απέχει δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Υποδέχεται, απόψε, την ΑΕΚ, πριν δοκιμαστεί στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, την τελευταία αγωνιστική.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η ΑΕΚ μπορεί να επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) μεσοβδόμαδα, όμως δεν μπόρεσε να ανέβει στην 4η θέση, αφού ο Άρης αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της πόλης. Δίνει σκληρή μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως έχει μπροστά της δύο πολύ απαιτητικές συναντήσεις απέναντι σε Άρη και Ολυμπιακό, μέχρι το τέλος της διαδικασίας των πλέι οφ. Ματς… τελικός απόψε, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μανιωδώς την ευρωπαϊκή έξοδο.

Το παιχνίδιανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚείναι προγραμματισμένο για τις 20:00 του Σαββάτου.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚLiveStreaming | Καρυπίδης: «Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης κάλεσε τον κόσμο του Άρη να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Θεόδωρος Καρυπίδης, με μήνυμα του κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην ΑΕΚ και να βοηθήσει τους παίκτες του Χερμάν Μπούργος να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η τοποθέτηση που έκανε ο Θεόδωρος Καρυπίδης:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα και συνεχίζουμε.

Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με την ΑΕΚ. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος και περιμένω να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί».

 ΑΡΗΣ – ΑΕΚLiveStreaming | Οφρυδόπουλος: «Ήμασταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος»

 Για το ματς με τον ΠΑΣ:

«Δε σημαίνει ότι δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι το πρώτο γκολ μάς δυσκόλεψε ο ΠΑΣ. Μετά άνοιξε το παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που έπρεπε να τους πάρουμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης;

«Οι επιλογές μας είναι μετρημένες στην κορυφή της επίθεσης. Δεν είναι έτοιμος ο Καρίμ. Εχουμε αυτούς τους δυο παίκτες ως λύση (σ.σ. Γκαρσία και Άμραμπατ). Έπαιξε καλά ο Λιβάι. Είναι οι δυο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ και το ματς του Σαββάτου με τον Άρη στο Χαριλάου;

«Φαινόταν ότι θα πάει ως το τέλος τα πλέι οφ. Αυτή η ήττα μας από τον Άρη στο ΟΑΚΑ έκανε περίπλοκα τα πράγματα. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες είναι αυτό. Είναι καλά τα παιδιά. Μπράβο και στα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή. Το κλίμα το φτιάχνουν τα παιδιά που δεν παίζουν, όχι αυτοί που παίζουν. Θα πάμε το Σάββατο για ένα παιχνίδι που είναι το ίδιο σημαντικό και για εμάς και τον Άρη».

Για τα πέναλτι και ποιος τα εκτελεί;

«Το κακό είναι να μην πηγαίνει κανείς!»

ΑΡΗΣ – ΑΕΚLiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ