«Τελικός» Ευρώπης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ημέρα φιέστας για τον Ολυμπιακό

«Τελικός» Ευρώπης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ημέρα φιέστας για τον Ολυμπιακό

Παιχνίδι τεράστιας σημασίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη και την ΑΕΚ να δίνουν έναν «τελικό» Ευρώπης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Ημέρα φιέστας για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τους πρωταθλητές να υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στη γιορτή του 47ου πρωταθλήματος.

Η μεγάλη ημέρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Η φιέστα του 47ου πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα. Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για μια ακόμη γιορτή μπροστά στον κόσμο τους, σε ένα Καραϊσκάκη που αναμένεται να πάρει «φωτιά», καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσουν το Καραϊσκάκη, προκειμένου να γιορτάσουν και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, καθώς μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, έγινε γνωστό πως είχαν απομείνει μόλις 2.000 εισιτήρια!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται στο Φάληρο τον ΠΑΟΚ (20:00) με στόχο να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην έδρα του για τη φετινή σεζόν. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα με τον Παναθηναϊκό, έχοντας την ευκαιρία να το κάνουν απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε μια κακή περίοδο, έχοντας συμπληρώσει δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Την ίδια ώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ματς που έχει τον χαρακτήρα του «τελικού». Οι δύο ομάδες έχουν από 56 βαθμούς, με την Ευρώπη να αναμένεται να κριθεί σε μεγάλο βαθμό απόψε.

Ο Άρης προέρχεται από την τεράστια νίκη μέσα στην Τούμπα και το 3ο του φετινό «τρίποντο» απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ από την άλλη έκανε το χρέος της κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και χρειάζεται μια καλή εμφάνιση και ένα μεγάλο διπλό ώστε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με το εισιτήριο της Ευρώπης.

Τέλος, στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να «κλειδώσει» μαθηματικά το εισιτήριο της Ευρώπης. Οι «πράσινοι» που προέρχονται από το μεγάλο διπλό στο Καραϊσκάκη θα έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν και τυπικά την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ