Ο Άρης με εντολή Καρυπίδη εντοπίζει και τιμωρεί τον οπαδό που πέταξε μπουκάλι στον Ρότα

Ο Άρης με εντολή Καρυπίδη εντοπίζει και τιμωρεί τον οπαδό που πέταξε μπουκάλι στον Ρότα

Η ΠΑΕ Άρης, κατόπιν εντολής του Θόδωρου Καρυπίδη θα ψάξει να βρει τον οπαδό που πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι του Λάζαρου Ρότα και θα τον τιμωρήσει.

Ο Άρης πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου μια ανεπανάληπτη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς έχανε με 2-0, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς επικράτησε με 3-2 και πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι κίτρινοι θα συμμετάσχουν στο Europa Conference League για τέταρτη συνεχή σεζόν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ενώ άφησαν εκτός Ευρώπης και μέσα στην εσωστρέφεια την Ένωση.

Η ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν εξαιρετική, με μοναδικό ψεγάδι μια αδικαιολόγητη ενέργεια ενός οπαδού των γηπεδούχων, ο οποίος πέταξε ένα μπουκάλι γεμάτο με νερό στο κεφάλι του Λάζαρου Ρότα, όταν εκείνος πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του το πρώτο γκολ του Λιβάι Γκαρσία για το 0-1.

Ο νεαρός άσος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μετά τις πρώτες βοήθειες μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε εντολή να εντοπιστεί από τις κάμερες του γηπέδου ο δράστης που πέταξε το μπουκάλι στο κεφάλι του δεξιού μπακ της ΑΕΚ και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Συγκεκριμένα, έχει αποφασιστεί να μην του επιτραπεί ξανά η είσοδος στο γήπεδο, με την ΠΑΕ να έχει κινήσει τις διαδικασίες για την ταυτοποίηση του οπαδού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ