Ο Άμραμπατ και η λεπτομέρεια της βραδιάς που δείχνει το πρόβλημα της ΑΕΚ

Ο Άμραμπατ και η λεπτομέρεια της βραδιάς που δείχνει το πρόβλημα της ΑΕΚ

Ξεπερνούν τη σφαίρα της φαντασίας τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Ο Νόρντιν Άμραμπατ και οι υπόλοιποι αρχηγοί...

Το… κερασάκι στην τούρτα της αποτυχίας συμπληρώθηκε χθες (14/5) στο «Βικελίδης» για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου αυτοκτόνησε, δέχθηκε τρία γκολ στα τελευταία 15 λεπτά και είπε αντίο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μια σεζόν που ξεκίνησε με κάζο για την Ένωση (αποκλεισμός από Βελέζ), ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη μεγαλύτερο κάζο. Το ευρωπαϊκό εισιτήριο ξεγλίστρησε από τα χέρια της ΑΕΚ και η «κιτρινόμαυρη» ιστορία «λεκιάζεται» για ακόμη μια φορά.

Η ντροπή είναι μεγάλη για τον οργανισμό που λέγεται ΑΕΚ και άπαντες αναμένουν να δουν ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Και έχουν μεγάλη σημασία, τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα στο «Βικελίδης». Αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι οπαδοί του δικεφάλου βρέθηκαν τόσο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όσο και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για την αγωνιστική κατρακύλα και το ιστορικό φιάσκο της αγαπημένης τους ομάδας. Από το ξεκίνημα της σεζόν, οι φίλαθλοι στήριξαν την ομάδα και το μόνο που εισέπραξαν ήταν απανωτές πίκρες. Οπότε είναι λογικό και επόμενο να επικρατεί οργή στις τάξεις των φίλων του δικεφάλου.

Θα περίμενε κανείς, πως ένας εκ των αρχηγών θα έβγαινε μπροστά για να ηρεμήσει την κατάσταση και να μιλήσει σε ήπιους τόνους με τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς. Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη. Πέτρος Μάνταλος και  Νορντίν Άμραμπατ δεν πήγαν ποτέ προς τη μεριά των φιλάθλων, στέλνοντας στο σημείο τον Σέρχιο Αραούχο για να λειτουργήσει πυροσβεστικά. Οι αρχηγοί κρύφτηκαν και απλά έστειλαν τον Αργεντινό επιθετικό που αποτελεί ίνδαλμα για την πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ. Ενα απλό δείγμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας.

Σε μια χρονιά που η ΑΕΚ αναζητούσε απεγνωσμένα έναν ηγέτη στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, είχε για αρχηγούς τους Πέτρο Μάνταλο, Νόρντιν Άμραμπατ, Όγκνιεν Βράνιες, Αντρέ Σιμόες και Κώστα Γαλανόπουλο. Κάθε μια περίπτωση και μια διαφορετική ιστορία.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει χάσει πλήρως την επαφή του με τον κόσμο, ενώ δεν μπορεί να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς της ομάδας. Ο Μαροκινός άσος παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και μεσούσης της σεζόν, γνωστοποιεί σε τηλεοπτικό κανάλι την επιθυμία αποχώρησης από τον σύλλογο! Τα «κιτρινόμαυρα» στελέχη έχρισαν για αρχηγό έναν παίκτη που δεν βρίσκεται ούτε χρόνο στην ομάδα και εκδηλώνει δημοσίως τις τάσεις φυγής του.

Ο Βόσνιος στόπερ αποτελούσε συνεχώς «τρύπα» για την «κιτρινόμαυρη» άμυνα και ο Πορτογάλος χαφ βρίσκεται και με τα δύο πόδια στην πόρτα της εξόδου. Όσον αφορά τον Έλληνα μέσο, είναι στα πιτς εδώ και μήνες μετά την επέμβαση στον αστράγαλο.

Η ΑΕΚ πληρώνει τις εγκληματικές επιλογές της. Η ιστορία με τους αρχηγούς αποδεικνύει τι πηγαίνει λάθος στην ομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ