Αγνωστη η επόμενη μέρα της ΑΕΚ: Τι γίνεται με Κονέ-Παπαδημητρίου

Αγνωστη η επόμενη μέρα της ΑΕΚ: Τι γίνεται με Κονέ-Παπαδημητρίου

Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκονται στον... αέρα, αλλά οριστικές αποφάσεις ακόμα να ληφθούν.

Κάθε χρόνο και μια νέα αποτυχία. Κάθε χρόνο και ένα καινούριο κάζο για την ΑΕΚ. Αυτή τη φορά, έλαβε χώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κατώτερη των περιστάσεων και πάλι η Ένωση, έχασε με απίστευτο τρόπο το τρένο της Ευρώπης. Πριν καν τελειώσει η εφετινή σεζόν και στιγματίζεται και η επόμενη με το ιστορικό φιάσκο στη Θεσσαλονίκη.

Με την ΑΕΚ να κουνάει μαντήλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξεκινάει η διαδικασία επίρριψης ευθυνών στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Αναμφίβολα, σε περίοπτη θέση θα βρεθούν τα ονόματα των Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου. Δυο άνθρωποι που ανέλαβαν τα κλειδιά της ομάδας το καλοκαίρι με τα αποτελέσματα να είναι για όλους καταστροφικά.

Πρόωρος αποκλεισμός από την Ευρώπη, εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από τον Νοέμβρη και καμία διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου. Μέσα σε όλα, προστέθηκε και η ιστορική αποτυχία στο «Βικελίδης». Πολλά και μαζεμένα λοιπόν τα βατερλώ για την ΑΕΚ. Η ντροπή είναι μεγάλη, η «κιτρινόμαυρη» ιστορία λεκιάζεται με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και η Ένωση βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Το βασικό θέμα συζήτησης τώρα αφορά τους Κονέ και Παπαδημητρίου. Υπάρχει θέση για τους δυο άνδρες στο μέλλον της ΑΕΚ; Είναι ένα ερώτημα που εγείρεται πάνω από τον κιτρινόμαυρο πλανήτη. Προφανώς, σε ένα σοβαρό κλαμπ μετά και από ένα τέτοιο κάζο, οι παραιτήσεις θα έπεφταν… βροχή. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στην Ενωση.

Το πιθανότερο σενάριο φέρνει τους Κονέ και Παπαδημητρίου στην πόρτα της εξόδου. Είναι τεράστιο το πλήγμα και πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να τους στηρίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Παρόλο που έχουν βάλει το στίγμα τους και στην επόμενη σεζόν της ομάδας. Αυτοί είναι που κίνησαν τις διαδικασίες για προπονητή, αυτοί είναι που έφεραν τον Ματίας Αλμέιδα στο κατώφλι της ΑΕΚ. Οι ίδιοι βεβαίως που στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου «φόρτωσαν» στον δικέφαλο τον Αλεξάντερ Φράνσον. Ενα χαφ που δεν έχουμε δει ούτε στις προπονήσεις στα Σπάτα. Αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη, αλλά το ηλεκτροσόκ σε όλα τα επίπεδα μοιάζει δεδομένο.

Οι άνθρωποι που επέλεξαν τον προπονητή της Opap Arena θα πληρώσουν πιθανότατα και το μάρμαρο της ευρωπαϊκής αποτυχίας. Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου έχουν αποδείξει πολλάκις ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις κιτρινόμαυρες συνθήκες, είναι στον αέρα και η ΑΕΚ σε κατάσταση σοκ.

Προφανώς όσοι βρίσκονται στα Σπάτα, δεν είδαν φως και μπήκαν. Τα πάντα φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας», είχε τονίσει παλαιότερα στους παίκτες της Ένωσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Είναι φανερό και ξεκάθαρο πως οι επιλογές του και η απουσία του από την κιτρινόμαυρη καθημερινότητα έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ στο χείλος του γκρεμού. Το μέλλον μοιάζει δυσοίωνο και χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ