ΠΑΣ Γιάννινα: Με απουσίες κόντρα στον Αρη

ΠΑΣ Γιάννινα: Με απουσίες κόντρα στον Αρη

Ποιοι δεν υπολογίζονται για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη (17/5, 20:00), για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ και Μορέιρα, ενώ αντίθετα οι Εραμούσπε, Περέα και Ποζνάνσκι βρίσκονται στην αποστολή και υπολογίζονται για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κύρκος, Στάνκο, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Λώλης, Κόντε, Περέα.

Ο προπονητής των Ηπειρωτών, Ηρακλής Μεταξάς, μιλώντας για το παιχνίδι με τον Αρη, ανέφερε: «Θέλω να κοιτάω τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνω με τη σκέψη πως μπορώ να κερδίσω. Για να έχεις μία επιτυχία συμμετέχει όλη η ομάδα και όλο τιμ και όλοι οι παίκτες είτε παίζουν είτε όχι βασικοί. Ειδικά εκείνοι που δεν παίζουν έχουν πολύ σημαντικό ρόλο με τη συμπεριφορά τους, τον χαρακτήρα τους.

Απλά στα δύο τελευταία παιχνίδια φάνηκαν οι ελλείψεις. Και δεν μας έφτανε ο κορωνοϊός και οι τραυματισμοί, ήρθε και η γαστρεντερίτιδα και μείναμε με λίγους παίκτες στον πάγκο. Ο Οικονομόπουλος έπαιξε άρρωστος, ο Καραχάλιος στο ζέσταμα κατάλαβε ότι δεν μπορούσε και λυπάμαι που στο τέλος μας πιάνει αυτό το κακό και δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Αύριο πάλι δεν θα είμαστε πλήρεις. Ελπίζω να είμαστε όμως λίγο καλύτερα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο κόσμος που συμμετείχε κι αυτός στην επιτυχία μας τον ευχαριστούμε κι εγώ και οι παίκτες. Μας έκανε πολύ καλό ο κόσμος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ