Άρης: Ξεκαθαρίζει για τους τραυματίες ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Ξεκαθαρίζει για τους τραυματίες ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Αμφίβολη η συμμετοχή των Σάσα, Σούντγκρεν και Γκάνεα στην αυριανή (17/5) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Χερμάν Μπούργος, ο οποίος μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης θα ανακοινώσει την αποστολή, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (17/5) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα αξιολογήσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως οι Σάσα, Σούντγκρεν (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Γκάνεα. Περισσότερες πιθανότητες, πάντως, για να προλάβει το αυριανό παιχνίδι έχει ο Βραζιλιάνος μέσος.

Στην περίπτωση, μάλιστα, που τα καταφέρει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα, προκειμένου να δώσει «ανάσες» σε έναν εκ των Ντουκουρέ ή Ματίγια, που έχουν αγωνιστεί σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Για τον ίδιο λόγο είναι πιθανόν να κάνει και άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα ο Χερμάν Μπούργος, με τους Πάλμα και Γκαρσία να διεκδικούν θέση, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις δοκιμές που θα κάνει στη σημερινή προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ