Μετά το Πάσχα οι εφέσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

Μετά το Πάσχα οι εφέσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

Την Τετάρτη 11/4 και την Πέμπτη 12/2 θα συνεδριάσουν η Επιτροπή Εφέσεων και το Διαιτητικό Δικαστήριο

Η FIFA ζητάει αποφάσεις εδώ και τώρα και στην ΕΠΟ της εξυγίανσης πάνε με το… πάσο τους. Οι υποθέσεις του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σε δεύτερο βαθμό και Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε τρίτο και τελευταίο βαθμό, θα εκδικαστούν στις επιτροπές της ΕΠΟ μετά το Πάσχα.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη του Πάσχα 11 Απριλίου θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της ποινής – χάδι που του επιβλήθηκε για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο «δικέφαλος» έχασε τον αγώνα στα χαρτιά, του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο ενώ τιμωρήθηκε και με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 63.000 ευρώ.

Στον Ιβάν Σαββίδη για απειλή αξιωματούχου αγώνα επιβλήθηκε τιμωρία τριών ετών απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 100.000 ευρώ ενώ στον Λούμπος Μίχελ 90 ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 15.000 ευρώ για εξυβριση αξιωματούχου αγώνα και απόπειρα βιαιοπραγίας σε ρεπόρτερ της NOVA.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση και για την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 45 ημέρες και το πρόστιμο των 5.000 ευρώ στον φροντιστή Ιορφάνη Μελετλίδη, για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την Πέμπτη 12/4 εξάλλου, θα εκδικαστεί σε τρίτο και τελευταίο βαθμό, στο διαιτητικό δικαστήριο η προσφυγή του Ολυμπιακού για την αφαίρεση τριών βαθμών και υο το πρόστιμο των 90.000 ευρώ στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ