Εκδικάζεται στις 25/5 η υπόθεση του Παναιτωλικού – Eίσηγηση για υποβιβασμό

Εκδικάζεται στις 25/5 η υπόθεση του Παναιτωλικού – Eίσηγηση για υποβιβασμό

Για τις 25 Μαΐου ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ όρισε για τις 25 Μαΐου την εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ.

Την επόμενη Τετάρτη (25/5) στις 16:00 θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και η ομάδα του Αγρινίου θα βρεθεί εν όποιον της επιτροπής και σε περίπτωση που καταδικαστεί για το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται, υπάρχει ο άμεσος κίνδυνος υποβιβασμού.

Έτσι εξαιτίας της συγκεκριμένης υπόθεσης δεν έχει προχωρήσει και η επικύρωση της βαθμολογίας της Superleague. Πάντως, απόφαση και να παρθεί δεν θα είναι τελεσίδικη καθώς υπάρχει και δεύτερος βαθμός σε περίπτωση έφεσης. Επιπλέον αναμένεται να αναβληθεί και ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Βέροια και τη Λαμία, που ήταν προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή στις 22/5.

Υπενθυμίζεται ότι η εισήγηση που έχει γίνει κάνει λόγο για υποβιβασμό του Παναιτωλικού, επειδή πρώην στέλεχος της ομάδας, ο οποίος εκδιώχθηκε μετά το περιστατικό εμφανιζόταν να έχει στοιχηματίσει σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να πάρει κίτρινη κάρτα, κάτι που πράγματι τελικά έγινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ