Ετσι θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ – Φορτούνης, 387 ημέρες μετά και νέα πρόσωπα…

Ετσι θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ – Φορτούνης, 387 ημέρες μετά και νέα πρόσωπα…

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, για να κλείσει τη χρονιά με τρίποντο και ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει ως βασικός και... εξτρέμ!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη χρονιά στο ΟΑΚΑ. Και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να κλείνουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με νίκη. Και για αυτόν τον λόγο επέλεξε μια ενδεκάδα… συνδυαστική. Με νέους και έμπειρους, αλλά και με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος.

Βεβαίως, η ξεχωριστή είδηση που προκύπτει στην τελευταία αγωνιστική των Play Off είναι η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στο αρχικό σχήμα σε αγώνα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, μετά από έναν χρόνο και 22 ημέρες.

Συγκεκριμένα, πέρασαν ακριβώς 387 ημέρες όταν και πάλι κόντρα στην ΑΕΚ είχε κάνει την εμφάνισή του ως βασικός! Συγκεκριμένα, ο Φορτούνης είχε αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0, στις 25 Απριλίου 2021. Στη συνέχεια ο Μαρτίνς τον χρησιμοποιούσε διαρκώς αναπληρωματικό, ενώ τον Ιούλιο ήρθε η άτυχη στιγμή της ρήξης πρόσθιου χιαστού, που τον άφησε εκτός για σχεδόν 7 μήνες.

Η σημερινή θα είναι μόλις η 3η συμμετοχή του στη φετινή σεζόν, καθώς είχε αγωνιστεί 13 λεπτά στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1 (26/02/2022) ΚΑΙ 33 λεπτά στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0 (17/04/2022).

Πέραν του Φορτούνη, ο Μαρτίνς δίνει την ευκαιρία στον Ογκμουντουρ Κρίστινσον να παίξει βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος για τρίτη φορά  την τελευταία 2ετία και πρώτη φορά φέτος. Με τον Ισλανδό γκολκίπερ να έχει φέτος τρεις συμμετοχές ως βασικός στο Κύπελλο με Λεβαδειακό (2-3, 2-0) και Παναιτωλικό (1-2).

Μπροστά από τον Ισλανδό σε θέση δεξιού μπακ θα αγωνιστεί για τρίτο παιχνίδι στα τελευταία τέσσερα ο Θανάσης Ανδρούτσος, στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ, Μπα, ενώ αριστερά θα πάρει θέση ο Φώτης Κίτσος.

Ο Μαρτίνς αποφάσισε να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1 στο ΟΑΚΑ, με τους Μπουχαλάκη και Κούντε να είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι και τον Ματιέ Βαλμπουενά να ξεκινάει σε ρόλο επιτελικού μέσου. Εχοντας δεξιά τον Φορτούνη και αριστερά τον Βρουσάι. Ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ