«Ο Ολυμπιακός θέλει πίσω τον Μιλιβόγεβιτς» (pic)

«Ο Ολυμπιακός θέλει πίσω τον Μιλιβόγεβιτς» (pic)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Μεγάλη Βρετανία, ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει πίσω στον Πειραιά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τον Ολυμπιακό μπλέκουν οι Βρετανοί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα insidefutbol.com, ο Σέρβος διεθνής μέσος έχασε τη θέση του στην Κρίσταλ Πάλας μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Πάτρικ Βιεϊρά και είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να αποχωρήσει από την βρετανική ομάδα.

Χαρακτηριστικό του παραγκωνισμού του Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ότι η πρόσφατη εμφάνιση εναντίον της Άστον Βίλα ήταν η πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα σε αγώνα, από τον Φεβρουάριο.

«Ο Μιλιβόγεβιτς σκέφτεται να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας στην επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ο Ολυμπιακός, στον οποίο έπαιζε στο παρελθόν, επιθυμεί να τον πάρει πίσω» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Βρετανοί.

«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κινήσεις, επιδιώκοντας να τον πάρει πίσω στην Ελλάδα. Ο Μιλιβόγεβιτς δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό στο μέλλον και θα μπορούσε να ζητήσει από την Κρίσταλ Πάλας να λύσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, εάν η ομάδα της Premier League αρνηθεί, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει» προσθέτουν.

Ο Μιλιβόγεβιτς έχει συνολικά 176 εμφανίσεις με την Κρίσταλ Πάλας από τότε που εντάχθηκε στους «αετούς» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ