Καμία ανησυχία στον Άρη για την αδειοδότηση (Vid)

Καμία ανησυχία στον Άρη για την αδειοδότηση (Vid)

Οι κιτρινόμαυροι ξεκαθαρίζουν ότι έχουν τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες τους μέχρι και τις 31/12 του 2021, με τον Καρυπίδη να έχει καταβάλει 4.600.000 ευρώ, ενώ πήραν την άδεια με ψήφους τέσσερις υπέρ και έναν κατά.

Την ώρα που ο Αχιλλέας Μπέος με δημόσια τοποθέτηση του διέψευδε ότι η καταγγελία που έκανε είχε οποιαδήποτε σχέση με τον Άρη, το θέμα αυτό δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία στην κίτρινη ΠΑΕ.

Αυτό που τονίζεται είναι ότι ο Άρης είναι απόλυτα τακτοποιημένος μέχρι και τις 31/12 του 2021 και ότι δεν έχει κάποια εκκρεμότητα. Στην εκκρεμοδικία που υπάρχει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με τον παίκτη της παλιάς ΠΑΕ, Ρούμπεν Παλαθουέλος, η απόφαση εκδόθηκε τον Ιανουάριου του 2022, κάτι που σημαίνει ότι πηγαίνει για τον επόμενο χρόνο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει καταβάλλει συνολικά το ποσό των 4.600,000 ευρώ, ενώ ο Άρης έλαβε την αδειοδότηση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ψήφους τέσσερις υπέρ έναντι μιας κατά.

Στην ΠΑΕ Άρης δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής κανένα επίσημο έγγραφο, ενώ αν κληθεί για επανεξέταση σε δευτεροβάθμιο βαθμό, τότε στον Άρη είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι την ΟΥΕΦΑ για να δικαιωθούν, όπως, έγινε, άλλωστε και με την δικαίωση από το CAS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ