Καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ σε βάρος του Σαράκη και των συνεργατών του από την ΠΑΕ Άρης

Καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ σε βάρος του Σαράκη και των συνεργατών του από την ΠΑΕ Άρης

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχει ασυμβίβαστο στο να είναι στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και να κρίνει φακέλους αδειοδότησης, ενώ έκανε λόγο και για τη διαρροή του φακέλου του Άρη σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Στην αντεπίθεση περνάει η ΠΑΕ Άρης , μετά τα όσα απίστευτα γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα με το θέμα της αδειοδότησης. Συγκεκριμένα, κατέθεσε επίσημη καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ σε βάρος του προϊσταμένου του τμήματος αδειοδότησης, Βασίλη Σαράκη, αλλά και, όπως αναφέρουν οι κιτρινόμαυροι, των συνεργατών του.

Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει ότι υπάρχει ασυμβίβαστο στο να είναι στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και να κρίνει συγχρόνως τους φακέλους αδειοδότησης. Ακόμα, στην καταγγελία των κιτρινόμαυρων γίνεται αναφορά στη διαρροή πληροφοριών του φακέλου τους σε συγκεκριμένα ΜΜΕ, γεγονός που παραβιάζει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας. Τέλος, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει ότι αγνόησε τα 10 σημεία- θέσεις της ΠΑΕ αναφορικά με την υπόθεση Παλαθουέλος.

Η καταγγελία της ΠΑΕ Άρης είναι για «δόλια και μη διαφανή συμπεριφορά». Η επιστολή έχει τον χαρακτήρας της «κατεπείγουσας» και ζητάει την άμεση παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ