«Σοβαρό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χλαντούν» (vid)

«Σοβαρό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χλαντούν» (vid)

Σύμφωνα με πολωνικό δημοσιογράφο ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 26χρονο Πολωνό τερματοφύλακα, Ντομινίκ Χλαντούν, της Ζαγκλέμπιε.

Ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή του στον τελικό Κυπέλλου, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας «τρέχουν» παράλληλα και τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν, με αυτό του τερματοφύλακα της Ζαγκλέμπιε, Ντομινίκ Χλαντούν, να είναι το πιο πρόσφατο.

Το θέμα προέκυψε από τον Πολωνό δημοσιογράφο, Τόμας Βλόνταρτσικ, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή της Πολωνίας υποστήριξε πως ο Δικέφαλος έχει ενδιαφερθεί για τον 26χρονο τερματοφύλακα, επισημαίνοντας παράλληλα πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Λεχ Πόζναν. Την τρέχουσα σεζόν ο Χλαντούν αγωνίστηκε συνολικά σε 26 ματς με την Ζαγκλέμπιε, 23 στο πρωτάθλημα και τρία στο Κύπελλο.

Όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Το επόμενο διάστημα, ο Χλάντουν θα αλλάξει περιβάλλον καθώς λήγει το συμβόλαιό του και στην πλησιέστερη μεταγραφική περίοδο είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα εκτός Πολωνίας. Σοβαρό ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και μια ακόμη ομάδα από το γαλλικό πρωτάθλημα. Για τον τερματοφύλακα έχει ρωτήσει και η πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ