Άρης: Συνάντηση του Α.Σ με πολιτικούς

Ο Ερασιτέχνης Άρης θα ενημερώσει σήμερα (18.00) στο «Αris Sports Cafe» στο Κλεάνθης Βικελίδης πολιτικούς και προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ.

Ενωμένος σαν μια γροθιά ο Άρης αντιδράει στα όσα γίνονται με το θέμα της αδειοδότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ερασιτέχνης Άρης αναμένεται να έχει συνάντηση σήμερα (18.00) στο «Αris Sports Cafe» στο Κλεάνθης Βικελίδης με πολιτικούς και προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποι του Α.Σ, που έχουν απευθύνει σχετικές προσκλήσεις την Πέμπτη, θα ενημερώσουν αναφορικά με τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε ότι αφορά τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα είναι παρόντες στην εκδήλωση, ενώ είναι πολύ πιθανό να παραβρεθεί και ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης.

Αυτό που ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι του Άρη είναι ότι στο συγκεκριμένο ραντεβού θα «μετρήσουν» φίλους, ενόψει και των επόμενων εκλογών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από