Άρης: Σύσκεψη κορυφής Καρυπίδη και Μπούργος

Άρης: Σύσκεψη κορυφής Καρυπίδη και Μπούργος

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να συναντηθεί με τον Αργεντινό τεχνικό την Τρίτη, αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με την αδειοδότηση της ΠΑΕ Άρης, έχουν καθυστερήσει και την προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον Χερμάν Μπούργος και τον Θόδωρο Καρυπίδη, αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης και ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να συναντηθούν, τελικά, την Τρίτη, καθώς αυτές τις μέρες ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους νομικούς του και άλλους φορείς, κάνοντας κινήσεις για την δικαίωση του Άρη.

Βασικό αντικείμενο συζήτησης στην κουβέντα των δύο αντρών αναμένεται να είναι ο προγραμματισμός της νέας σεζόν. Ο προπονητής του Άρη θα καταθέσει τις εισηγήσεις του, αναφορικά με το έμψυχο υλικό.

Θα γίνει αναφορά στους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και θέλει να τους κρατήσει ο Άρης, αλλά και σ’ αυτούς που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται.Ακόμα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το θέμα των μεταγραφών, αλλά και του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ