Παλαίμαχοι Άρη: «Στοχοποιείται προκλητικά ο Άρης»

Παλαίμαχοι Άρη: «Στοχοποιείται προκλητικά ο Άρης»

Ο σύλλογος παλαιμάχων των κιτρινόμαυρων ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχτεί τα όσα γίνονται σε βάρος της ομάδας του.

Σκληρή ανακοίνωση για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με το θέμα της αδειοδότησης του Άρη, εξέδωσε ο σύλλογος παλαιμάχων παικτών της ομάδας. Οι βετεράνοι παίκτες των κιτρινόμαυρων ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλες μεθοδεύσεις σε βάρος της αγαπημένης τους ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων του Άρη:

«Δυστυχώς ο ΑΡΗΣ, η ομάδα μας, γιά ακόμη μια φορά στοχοποιείται! Με τον πιο βάναυσο και προκλητικό τρόπο!

Από την προηγούμενη χρονιά, πού η ομάδα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ξεκίνησε ο σχεδιασμός και τα ύπουλα χτυπήματα!

Με το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, είχαμε εκείνη την αδιανόητη αφαίρεση-6 βαθμών, στην γνωστή υπόθεση Lasko,όπου ο ΑΡΗΣ δεν είχε τίποτε να ωφεληθεί, και πού ο καθ’ ομολογιαν ένοχος, πήρε την ευθύνη της πράξης επάνω του!

Παρόλα αυτά, η δαμόκλειος σπάθη έπεσε βάναυσα στην πλάτη του ΑΡΗ, και οι -6 βαθμοί μπήκαν στον βαθμολογικό πίνακα, έτσι για να πλακώνουν ψυχικά τους παίκτες και τούς φιλάθλους του ΑΡΗ, κάθε Κυριακή, κάθε αγωνιστική, μετά από κάθε αγώνα!

Και όλοι όσοι παίξαμε ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε πολύ καλά, πόσο επώδυνο είναι αυτό για την ομάδα και τούς ποδοσφαιριστές, όταν στο ξεκίνημα τού πρωταθλήματος είναι πίσω-6 βαθμούς!

Παρόλα αυτά, παρά το μεγάλο ψυχολογικό βάρος, από την αβεβαιότητα, όσον αφορά την έκβαση της υπόθεσης και των βαθμών, όλη η οικογένεια του ΑΡΗ, πάλεψε με γενναιότητα, ποδοσφαιριστές καί φίλαθλοι έδωσαν την δική τους μάχη, τον δικό τους αγώνα! Και κέρδισαν!

Η απαράδεκτη μεθόδευση με τούς -6 βαθμούς δεν απέδωσε!

Ο ΑΡΗΣ δικαιώθηκε, οι βαθμοί επιστράφηκαν, και η ομάδα με αναπτερωμένο ηθικό, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, πήρε το εισιτήριο για μια ευρωπαϊκή θέση! Και μάλιστα στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελιδης, ήταν τέτοια η διακύμανση τού σκορ, στην εξέλιξη του αγώνα, πού έσπασε καρδιές, και ύψωσε στα ουράνια την κάθε Αρειανή ψυχή, με την τελική επικράτηση της αγαπημένης μας ομάδας!

Και οι ξεφτίλες, άκουσον, άκουσον, δεν άφησαν τον κόσμο να τελειώσει τούς πανηγυρισμούς, και να απολαύσει όλα αυτά τα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας πού έφερε αυτή η έξοδος στην Ευρώπη, σε όλη την οικογένεια τού ΑΡΗ! Ούτε ένα εικοσιτετράωρο!

Άμεσα, έθεσαν σε εφαρμογή το plan B, πού υπήρχε στο συρτάρι!

Ένσταση από ένα μέλος μιας επιτροπής, για ένα χρέος του 2005 στον Παλαθουελος, πού ήδη είχε κριθεί από την ίδια επιτροπή με 4-1 υπέρ του ΑΡΗ, πριν από αρκετό καιρό, και λογικά είχε λήξει το θέμα!

Δεν έχει καμία σημασία, να μπούμε στην ουσία τού σκεπτικού της ένστασης! Και δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που βλέπουμε, είναι ότι ο ΑΡΗΣ, συνεχώς στοχοποιείται, με ένα τρόπο προκλητικό και απαράδεκτο! Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι, με όλο αυτό που βλέπουμε να γίνεται εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας!

Οι βαθμοί κερδήθηκαν μέσα στο γήπεδο, ο ΑΡΗΣ πανάξια τερμάτισε τρίτος και πήρε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη!

Θέλουμε λοιπόν, διεκδικούμε, απαιτούμε, να μας αφήσουν ήσυχους, να απολαύσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι, να ζήσουμε το όνειρο γιατί το δικαιούμαστε, το κερδίσαμε δίκαια μέσα στο γήπεδο, και μάς αξίζει!

Και επίσης απαιτούμε, όλα αυτά τα σκουπίδια, πού δεν δικαιούνται και δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο, κάθε φορά πού ο ΑΡΗΣ βάλλεται και αδικείται, να βγαίνουν δημόσια και να κάνουν αρνητική κριτική στην ομάδα μας! Δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα και καλά θα κάνουν να το βουλώσουν!

Όλοι εμείς, η οικογένεια του ΑΡΗ, φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, βετεράνοι, διοικητικοί παράγοντες, δεν θα επιτρέψουμε και δεν θα αφήσουμε να γίνει άλλη αδικία εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας! Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο! Είμαστε όλοι ενωμένοι, δυνατοί και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια, γιά να μην αφήσουμε όλους αυτούς να αδικήσουν για άλλη μια φορά τον ΑΡΗ μας!!!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ