Η ΑΕΚ θέλει τον Άλβες για να τον κάνει… Καρεμπέ

Η ΑΕΚ θέλει τον Άλβες για να τον κάνει… Καρεμπέ

Ο Μπρούνο Άλβες είναι προ των πυλών της ΑΕΚ η οποία βλέπει στο πρόσωπο του Πορτογάλου έναν... Καρεμπέ.

Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα έχει συμπληρωθεί μετά το κάζο της ΑΕΚ από τον Άρη και όλοι στην Ένωση βρίσκονται σε αναμονή. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τις αλλαγές και τις ανακατατάξεις σε Μαρούσι και Σπάτα, κι όπως είναι λογικό, άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι σε… αναμμένα κάρβουνα.

Εκτός από αυτούς που ίσως αποχωρήσουν από την ομάδα, όσον αφορά στα στελέχη, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ιστορία με τις προσθήκες που θα γίνουν σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται εδώ και καιρό στο μυαλό του Δημήτρη Μελισσανίδη και το όνομά του συζητείται πολύ, είναι αυτό του Μπρούνο Άλβες. Ο σπουδαίος Πορτογάλος αμυντικός ολοκλήρωσε την καριέρα του μετά τη φετινή σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πολύ θετικός στο να αναλάβει ρόλο στην ΑΕΚ.

Μπορεί να αγωνίστηκε για μόλις μία σεζόν (2004-5) με τη φανέλα του Δικεφάλου, ωστόσο το δέσιμό του με την ομάδα και τον κόσμο είναι γνωστό, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Μελισσανίδης. Ο ρόλος τον οποίο θα έχει ο Άλβες στην ΑΕΚ δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο είναι φανερό πως στην Ένωση βλέπουν στο πρόσωπο του Πορτογάλου έναν Κριστιάν Καρεμπέ.

Μία προσωπικότητα με μεγάλο κύρος σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη χάρη στη σπουδαία καριέρα του, που θα τους ανοίξει νέες πόρτες και ορίζοντες στους οποίους μέχρι τώρα δεν είχαν πρόσβαση. Ενας άνθρωπος ικανός να εμπνεύσει με την παρουσία του και μόνο στα Σπάτα τους ποδοσφαιριστές και κυρίως να έρθει κοντά με τους ξένους. Να τους δώσει να καταλάβουν πού βρίσκονται, σε ποια ομάδα παίζουν και τι απαιτήσεις υπάρχουν.

Πράγματα ίσως αυτονόητα, αλλά αυτά είναι που έχουν λείψει από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια που «κατεβαίνει τον Μπράλο δίχως φρένα». Θα αναρωτηθεί κανείς εύλογα, φτάνει ένας Άλβες για να αλλάξει η νοοτροπία στον οργανισμό ΑΕΚ; Φυσικά και δεν φτάνει ένας Άλβες, πιθανότατα ούτε και… δύο Άλβες, αλλά αν η Ένωση αξιοποιήσει σωστά τον Πορτογάλο, μπορεί να αποκομίσει πολλά και πολυεπίπεδα οφέλη. Προς το παρόν, αναμονή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ