Σέλουκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή για τον Τζιούμπα»

Σέλουκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή για τον Τζιούμπα»

Ο ατζέντης Ντμίτρι Σέλουκ αναφέρθηκε στον Αρτέμ Τζιούμπα που αποχώρησε από τη Ζενίτ, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή για τον 33χρονο επιθετικό.

Μετά από 7 χρόνια παρουσίας στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο Αρτέμ Τζιούμπα αποχώρησε από τη ρωσική ομάδα, μετρώντας 108 γκολ και έχοντας κατακτήσει 10 τρόπαια.

Πλέον, ο 33χρονος επιθετικός θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως δήλωσε ο γνωστός ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ, η επόμενη ομάδα του θα μπορούσε να είναι ο ΠΑΟΚ.

Μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ, ο Σέλουκ αναφέρθηκε στο μέλλον του Τζιούμπα, τονίζοντας πως η καλύτερη επιλογή για εκείνον είναι να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέλουκ:

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Ξέρω καλά τη σερβική αγορά, δεν πληρώνουν συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. Μόνο κάποιοι σταρ λαμβάνουν τέτοιο μισθό. Σύμφωνα με διάφορες πηγές ο Τζιούμπα έπαιρνε γύρω στα 3 εκατ. στη Ζενίτ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θα του δώσει τέτια χρήματα, αλλά δεν θα πάει με σχεδόν  εξαπλάσια μείωση».

Για το αν θα πάει σε άλλη ρωσική ομάδα ή τη Φερεντσβάρος: «Με όλο τον σεβασμό στη Φερεντσβάρος, ξέρω πως ο ιδιοκτήτης της είναι πλούσιος, αλλά στην Ουγγαρία δεν υπάρχει ούτε καν μισθός που να ταιριάζει στον Τζούμπα. Κανείς εκεί δεν πληρώνει τέτοιου είδους χρήματα συγκρίσιμα με τους μισθούς της Ρωσίας».

Για τις επιλογές που τον καλύπτουν: Στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ. Γιατί όχι να μην είναι μια επιλογή; Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα πληρώνουν 1 με 1,5 εκατ. και ο Τζιούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζιούμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ